Το νέο αγγελάκι της Victoria’s Secret

Ένας νέος άγγελος έκανε την εμφάνισή του στην πόλη. Σήμερα η Victoria’s Secret ανακοίνωσε μέσω Instagram πως το μοντέλο Μπάρμπαρα Πάλβιν έλαβε επίσημα τα φτερά της.

Η 25χρονη από την Ουγγαρία ασχολείται με το μόντελινγκ από την τρυφερή ηλικία των 13 ετών. Ανακαλύφθηκε στην Βουδαπέστη αλλά στη συνέχεια μετακόμισε στην Ασία όπου ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της.

Στα 17 της, η Μπάρμπαρα Πάλβιν έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα για τον οίκο Prada κατά την διάρκεια της εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου για την φθινοπωρινή κολεξιόν του 2010. Έχει περπατήσει για κορυφαίους οίκους συμπεριλαμβανομένων των Chanel, Miu Miu και Viviene Westwood και έχει πάρει μέρος σε διαφημιστικές εκστρατείες για την H&M και την Armani, μεταξύ άλλων.

Το 2012, η Μπάρμπαρα Πάλβιν περπάτησε σε μία από τις πολυπόθητες πασαρέλες του κόσμου – το σόου της Victoria’s Secret Κι ενώ απουσίαζε για χρόνια μετά το ντεμπούτο τη,ς έκανε την μεγάλη της επιστροφή το 2018 και τώρα είναι το πρώτο μοντέλο από την Ουγγαρία που στέφεται ως επίσημος άγγελος της Victoria’s Secret.

«Με την Victoria’s Secret έγινα γυναίκα, μια γυναίκα με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Αυτό βλέπουν όταν με κοιτάζουν οι άλλοι» λέει η Πάλβιν.

Το μοντέλο έχει συγκεντρώσει τελευταία μεγάλη προσοχή χάρη στην προσωπική της ζωή και στην σχέση της με τον ηθοποιό Ντίλαν Σπρουζ. Το ζευγάρι πρόσφατα μετακόμισε από το Λος Άντζελες στο Μπρούκλιν.

Τα αγγελάκια της Victoria's Secret

Τα αγγελάκια της Victoria’s Secret

Τα τελευταία δύο χρόνια ο γίγαντας των γυναικείων εσωρούχων έχει χάσει δύο από τους καλύτερους αγγέλους της, την Αντριάνα Λίμα και την Αλεσάντρα Αμπρόσιο.

(iefimerida.gr)