Τσίπρας + Κοτζιάς = 2 Ελληνες Μακεδονοφάγοι…

Γράφει ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛΑΤΟΣ
τ. Δήμαρχος

Εχουμε αντιληφθεί την περίπτωση των δύο αυτών αρχόντων μας;

Δέσμιοι και υποτακτικοί -για να διατηρήσουν την καρέκλα τους και να απολαμβάνουν τα πολλά προνόμοιά των-, στους Γερμανούς και Αμερικάνους-, προχώρησαν με πείσμα και έκαναν το έγκλημά τους, παραδίδοντας -ουσία-, την Μακεδονία μας στους Σκοπιανούς!

Συνέδραμε -φυσικά-, ο «εθνικός» ιδεολογικός τους κόσμος που τους θωρακίζει με τέτοια πετσιά που δεν θα τα τρυπούσε ούτε το δόρυ του Αίαντα!

Τι κι αν γίνονται συλλαλητήρια εκατομμυρίων Ελληνοφρόνων και μόνον και όχι «φασιστοειδών», τι κι’ αν τους γιουχάρουν όπου σε ελληνικό χωριό παρουσιαστούν, δεν ιδρώνει το πετσί τους. Πρέπει νάχουν και γερή καρδιά για ν’ αντέχει αυτούς τους κραδασμούς. Είναι, δηλαδή, και λεοντόκαρδοι, σκληροί και ανυποχώρητοι.

Το ωραίο είναι, η ανταμοιβή τους, ιδιαίτερα του Πρωθυπουργού όπου στο εξωτερικό απολαμβάνει υψίστης εκτίμησης. Η Γαλλία μας δόξασε τον Αλέξη!

Και γιατί όχι; Αφού ο νεαρός κάνει το θέλημά τους; Που είναι: «Ο πιο καλός ο μαθητής μέσα στην τάξη;»

Ηθελα νάξερα με τι «ψυχικά αποθέματα» θα παρουσιαστούν -με το καλό-, στην Θεσσαλονίκη στην εθνική επέτειο του «ΟΧΙ», στις 28 Οκτωβρίου.

Θα είναι στην πρώτη σειρά δίπλα στους ένστολους Μακεδονομάχους!

Η «τιμή» που τους αξίζει θ’ αποδοθεί κυρίως απ’ τ’ απέναντι πεζοδρόμιο με τα ρυθμικά άσματα, συνθήματα και πανό που θα διαιωνίζουν την άτιμη προδοσία. Το πλήθος …θα τους δικαιώσει επισήμως!

Ναι, δίπλα στους Μακεδονομάχους που οι συγγενείς τους έδωσαν το αίμα τους για να ελευθερώσουν τη Θεσσαλονίκη και οι νεώτεροι Αριστερόφρονες την παρέδωσαν στους Σκοπιανούς με μιά υπογραφή.

Επιπλέον, γι’ αυτή την ταπείνωση της ιστορίας και των ενδόξων προγόνων μας, θα υπάρξει τιμωρία;

Πιστεύω πως «θα υπάρξει», όπως συνέβη με τον Σημίτη και όλους τους μεταγενέστερους πρωθυπουργούς που ανέδειξε ο ελληνικός λαός.

Το θέμα της «Μακεδονίας», της Βόρειας, τυπικά έχει λήξει. Υπάρχουν γνώμες που ισχυρίζονται ότι μένει πολύ μεγάλη ουρά ακόμη.

Πιστεύω -δυστυχώς-, ό,τι το φονικό έγινε. Οι φωνές των Ελλήνων -όσο κι’ αν συνεχιστούν σ’ όλη τη Χώρα-, δεν είναι δυνατόν να τρυπήσουν τις ωτοασπίδες των «προηγμένων» χωρών που ασμένως (υπο)δέχθησαν την ύπαρξη «Βόρειας Μακεδονίας»!

Δεν τους ενδιαφέρει η ιστορία. Μόνο τα συμφέροντα!

Η ιστορία επίσης διδάσκει πως οι μικροί λαοί -δορυφόροι- δεν δύνανται να νικήσουν αυτούς τους πολύ ισχυρούς. Φαινόμενα περί του αντιθέτου βλέπουμε στην όλη πορεία του ελληνικού έθνους, εν ονόματι της ελευθερίας.

Φυσικά οι νεότεροι Ελληνες -μετά από λίγα χρόνια-, θα μάθουν πως ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Σλάβος!

Οι άρχοντές μας όμως δεν θα ξέρουν τίποτε, αυτά τα ξέστρωτα γαϊδούρια, γιατί πρέπει νάναι κρυμμένοι σε σκοτεινά υπόγεια…