Φέρτε την πιο σέξι τουρίστρια να σώσει τον Σαρωνικό (photos)!

Είναι η Blogger που ακολουθούν εκατομμύρια ανα τον κόσμο φίλοι των ταξιδιών. Σε όποια μέρη postaάρει φωτογραφίες, σπεύδουν πολλοί να επισκεφτούν. Αναμφίβολα η Sarah θα μπορούσε να βοηθήσει την τουριστική… αναδόμηση της Αττικής και του Σαρωνικού που επληγει από την πετρελαιοκηλίδα – Κουρουμπλή…

Πρόκειται για μία φοιτήτρια Νομικής από την Αυστραλία, η οποία κάνει πράξη αυτό που πολλοί θα ζήλευαν και θα θεωρούσαν όνειρο ζωής, ταξιδεύοντας σε διάφορα εξωτικά νησιά για να φωτογραφίσει τη θαλάσσια πανίδα τους.

Η 22χρονη Sarah Kohan από το Σίδνεϊ έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών ανθρώπων για τις εκπληκτικές φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και στις οποίες απεικονίζονται ονειρικά νησιά, ειδυλλιακά τοπία, καταπράσινα νερά και εξωτικά ζώα. Στη δημοφιλία της σημαντικό ρόλο έχουν παίξει πάντως και τα… φυσικά της προσόντα, όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες.

Οι Νήσοι Κουκ, τα νησιά Μπόρα Μπόρα, η Χαβάη και οι Μπαχάμες είναι μερικοί μόνο από τους προορισμούς που έχει επισκεφτεί και έχει απαθανατίσει μοναδικές στιγμές.

jouney-law-girl-d640 jouney-law-girl-f640 jouney-law-girl-h640

Η αξιοζήλευτη φοιτήτρια του Χάρβαρντ αλλά και του Πανεπιστημίου Columbia μετρά ήδη 250.000 ακόλουθους στο Instagram, οι οποίοι παρακολουθούν φανατικά και με ιδιαίτερη προσοχή τα ταξίδια της. Αυτό της έδωσε και τη δυνατότητα να εξαγοράσει τη φήμη της με τη διαμονή της. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια ενώ υλοποιούσε αρχικά τα ταξίδια της με δικά της έξοδα, η δημοτικότητα της στα social media, της έδωσε τη δυνατότητα να μπορεί να έχει δωρεάν διαμονή σε διάφορα ξενοδοχεία του κόσμου με μοναδικό αντάλλαγμα την προώθηση τους. Η ίδια έχει συνάψει συμφωνίες με χορηγούς, όπως τα γνωστά ξενοδοχεία Four Seasons και Ritz Carlton.

Η ίδια αναφέρει στη Daily Mail Αυστραλίας πώς τα social media έχουν τεράστια δύναμη και μπορούν να εμπνεύσουν και να επηρεάσουν τον τρόπο που οι άνθρωποι ταξιδεύουν και αποκτούν πρόσβαση στον κόσμο.

jouney-law-girl-a640 jouney-law-girl-b640 jouney-law-girl-c640

Η Sarah κάνει επίσης καταδύσεις και απαθανατίζει φάλαινες που είναι και τα αγαπημένα της ζώα. Η ίδια αναφέρει χαρακτηριστικά στη Daily Mail Australia: «Όταν είμαι κάτω από το νερό και κολυμπάω με μια φάλαινα, τίποτα άλλο δεν έχει σημασία – να βλέπεις ένα ζώο στο φυσικό του περιβάλλον και να είσαι σε θέση να αλληλεπιδράσεις μαζί τους, χωρίς να αισθάνεσαι φοβισμένος ή ευάλωτος».

jouney-law-girl-e640 jouney-law-girl-g640

(newsauto.gr)