Φοβερός ο ΝΕΟΛ νίκησε και τη Νίκη Παραλίας Πατρών με 76-68

Με τίποτα δεν σταματάει ο ΝΕΟ Ληξουρίου, ο οποίος πέτυχε την Κυριακή νέα νίκη επί της Νίκης στο Κλειστό Ληξουρίου με 76-68.

Οι φίλαθλοι που γέμισαν το Κλειστό του Ληξουρίου, είχαν την ευκαιρία να δουν έναν εξαιρετικό αγώνα, με εναλλαγές στην πρωτοπορία, ένταση και πάθος από τις δύο ομάδες που βρήκε νικητή το ΝΕΟΛ με 76-68.

Οι παίκτες μας αγχωμένοι ίσως και από τις πολλές απουσίες, έπαιξαν άμυνα απέναντι σε βαριά κορμιά, είχαν πάθος και αγωνιστικότητα, αλλά οι περισσότεροι ήταν άτολμοι ή άστοχοι επιθετικά.

Στον αγώνα αυτόν, τη νίκη στην ομάδα την έφερε η εκπληκτική απόδοση του Παναγή Συνοδινού, με σχεδόν ισάξιο συμπαραστάτη τον Γρηγόρη Τρυφωνόπουλο. Από κοντά και οι Χρήστος Συνοδινός (στο κρίσιμο τέταρτο δεκάλεπτο) αλλά και ο Σάκης Κωνσταντόπουλος. Σημαντική ήταν η βοήθεια το βροντερό παρόν των φιλάθλων του Ληξουρίου.

Μετά και από τον αγώνα αυτόν και σε συνδυασμό και με τα υπόλοιπα αποτελέσματα, η ομάδα μας πλέον πολύ δύσκολα θα χάσει την πρώτη θέση και την απευθείας άνοδο στην μεγαλύτερη κατηγορία!

Τα δεκάλεπτα: 16-20, 20-15, 21-15, 19-18, τελικό σκορ 76-68.

ΝΕΟΛ (Τζουγανάτος): Αλέξης Αραβαντινός, Παπαγιάννης 4, Παναγής Συνοδινός 20 (4), Κλαυδιανός, Μουδήλος, Χρήστος Συνοδινός 7, Κωνσταντόπουλος 11 (3), Σκροπολίθας, Κυριακάτος, Μπελίτσης 2, Πυλαρινός 1, Τρυφωνόπουλος 26.

ΝΙΚΗ (Πετρόπουλος): Πετρόπουλος 6, Θεοδωρόπουλος 10 (2), Λιόνας 2, Γκούτης 6, Γιαννακόπουλος 13 (2), Γεωργόπουλος 9, Κιούφης 22 (3).