ΨΕΥΔΟ -ΦΙΛΟΦΡΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ …ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΧΕΙΡΟ-ΣΦΙΞΙΜΑΤΑ!!!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

➔ΛΑΜΒΑΝΩ μηνύματα, από κάθε κατεύθυνση, οπωσδήποτε ευγενέστατα, και από μία πλευρά …τιμητικά για την ταπεινότητά μου, τέτοια τα οποία με προτρέπουν να γράφω τακτικότερα, επί χρηματο-οικονομικών θεμάτων! Υποθέτω λόγω του αντικειμένου, της επί μακρόν ενασχόλησής μου!

➔ΕΚΠΛΗΣΣΟΜΑΙ όμως, μάλλον δυσάρεστα, διαπιστώνων ότι ακόμα και παλιοί φίλοι και αναγνώστες, των συχνών γραπτών μου αναφορών, δεν έχουν καταλάβει ότι όλα τα χρηματο-οικονομικά …θαύματα της Υφηλίου να επιτύχουμε, εάν εξακολουθήσουμε να μην αντιλαμβανόμεθα της τραγικότητα της Τύχης μας, της Μοίρας μας, αυτής που μας έταξε να έχουμε εχθρόν μας ορκισμένον, τον γείτονα και …«σύμμαχον» Οθωμανόν ηγέτην, εντελώς άχρηστα και εν κατακλείδι θα αποδειχθούν!

➔ΓΙΑΤΙ, αντικειμενικά, τυχαίος ηγέτης δεν είναι ο συγκεκριμένος, αφού «παίζει» με την …φωτιά των Ισχυρών του Πλανήτου μας, και …επιβάλλεται, αντί να γίνεται και άμεσα …«κάρβουνο»!

➔ΚΑΙ μη μου πείτε για …«αχλάδες», και για …πίσω «ουρές»!

➔ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ λοιπόν, από που να αντλήσω την …διάθεση για …χρηματο/οικονομικές αναλύσεις, όταν βλέπω τον χρόνον να παρέρχεται εντελώς ανεκμετάλευτος-ουσία-ως προς την δραματικήν ενίσχυσιν της αποτρεπτικής μας ισχύος- σωτηρίας μας μοναδικής- απέναντι στον πιο πάνω, ενώ αναλωνόμαθα σε εντελώς άχρηστες μαζί του …ψευδο-φιλοφρονήσεις, και παγωμένα…χειροσφiξίματα; Από που;

➔ΛΥΠΟΥΜΑΙ!!!