Ως να αγνοούνν τα εγκλήματά των!!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ, πριν από την “εκπνοήν” του 2014, ανήρτησα στην Σελίδα μου, τα πιο κάτω, τα οποία ατυχέστατα, δυστυχώς, AKOMA KAI ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΣΧΥΟΥΝ! Έγραφα τότε:

ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ Πολιτικούς κάποιας ηλικίας, όποιου “Χρώματος”, όποιου κόμματος, όποιου “δόγματος”, οι οποίοι όμως, διεδραμάτισαν αποφασιστικόν ρόλον στην οδυνηρήν εξέλιξιν των γενικότερων “πραγμάτων” μας!!

ΟΜΙΛΟΥΝ ως να αγνοούν τα εγκλήματά των! Ως να απευθύνονται σε άνοες και αμνήμονες, εντελώς ηλίθιους δούλους των! Εντελώς ανίκανους να κρίνουν και να αποτιμήσουν τα κακουργήματά των, εις βάρος αυτών, ακριβώς αυτών οι οποίοι, με την ψήφον των και επί μακρόν, “τυφλά” τους ενεπιστεύθησαν!

ΑΝ ΕΓΝΩΡΙΖΑΝ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ κάνουν στις ίδιες τις Παρατάξεις των, στα ίδια τα κομματικά των…”μανδρία”, στους ίδιους τους εαυτούς των, με τα λόγια των, ενίοτε με τα γραπτά των, ή και με τα …βιβλία των, θα διατηρούσαν τους πλήρεις …”απειλών” -εμμέσως πλην σαφέστατα- καταπιώνες των …”επτασφράγιστους” και το άδικον χέρι τους μακράν …κονδυλοφόρου!

ΠΟΙΟΣ θα τους μεταφέρει αυτήν την μεγάλη αλήθεια;

ΠΟΙΟΣ θα τους φωνάξει, ότι πλείστοι όσοι εξ’αυτών, δεν νομιμοποιούνται, ότι στερούνται πλέον του Δικαιώματος, ακόμα, έτσι “βάρβαρα” να μας ταλαιπωρούν και τόσο απροκάλυπτα και αισχρά, να μας εμπαίζουν;;

ΠΟΙΟΣ; ΠΟΙΟΙ;