Αθλιες εικόνες κατέγραψε ο φακός του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου και τ. προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Γιώργου Τζωρτζάτου, τόσο στο δρόμο της Λαγκάδας, όσο και στο Δημοτικό Σχολείο των Διλινάτων.

Ο κ. Τζωρτζάτος έστειλε τις εικόνες αυτές στον «Η» με το ακόλουθο κείμενο:

O Γ. Τζωρτζάτος

Τα λόγια, μπροστά σε τέτοιες εικόνες ντροπής, είναι περιττά, ίσως, και ανίκανα να περιγράψουν το μέγεθος της αναλγησίας και της έλλειψης κοινωνικής ευθύνης, που διέπει τη Δημοτική Αρχή. Με ποιό δικαίωμα Κύριε Δήμαρχε, θέτετε σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των παιδιών μας…; Με ποιό δικαίωμα Κύριε Δήμαρχε υποβιβάζετε τον τόπο μας με την εικόνα του σπασμένου δρόμου, τη στιγμή που η Κεφαλλονιά θα έπρεπε, να είναι το στολίδι της Ελλάδας και να αποτελεί τουριστικό θέρετρο; Πρέπει πρώτα να θρηνήσουμε θύματα και ύστερα να κινητοποιηθείτε; Αγνοείτε τη λέξη ΠΡΟΛΗΨΗ; Ως πότε η υποτιθέμενη δυσκολία αδειοδότησης θα αποτελεί πρόφαση και δικαιολογία στην ΑΠΡΑΞΙΑ σας; Δε θα σας επιτρέψουμε να συντελέσετε και άλλο στην υποβάθμιση της Κεφαλλονιάς μας! Θα σταματήσουμε την ΑΠΡΑΞΙΑ σας με κάθε μέσο.

Για την ακρίβεια των λεγομένων μας, αναφέρουμε, ότι πρόκειται για το Δημοτικό Σχολέιο Διλινάτων και για το οδόστρωμα στη περιοχή Λαγκάδας, από το οποίο περνούν όλοι οι διερχόμενοι για τη βόρεια Κεφαλλονιά.

Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος

Γιώργος Τζωρτζάτος