Μια μεγάλη τραγωδία αποκαλύφθηκε σήμερα (31/12) στα Βλαχάτα, λίγο πριν φύγει το 2017 και εισέλθουμε στο Νέο Χρόνο.

Ενα ζευγάρι αλλοδαπών, πιθανόν Γερμανικής υπηκοότητας, 30 ετών περίπου και οι δύο, εντοπίσθηκαν νεκροί το μεσημέρι μέσα σε τουριστική κατοικία που είχαν νοικιάσει από τις 26 Δεκεμβρίου στο Χωριό, για τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές τους, μέσω Airbnb.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι των νεκρών αλλοδαπών βρήκε η ιδιοκτήτρια του καταλύμματος σήμερα το μεσημέρι, ημέρα αναχώρησής τους, αφού η διαμονή τους, σύμφωνα με την κράτηση, ήταν για 4 ημέρες.

Οταν η ιδιοκτήτρια μετέβη στην κατοικία, έγινε μάρτυρας της τραγωδίας, αφού εντόπισε ποσότητες αίματος σε διάφορα σημεία του εσωτερικού χώρου, και νεκρούς σε διαφορετικά σημεία τους ένοικους. Συγκεκριμένα, η γυναίκα βρέθηκε στο μπάνιο με τραύμα στο λαιμό, ενώ ο άνδρας βρέθηκε με καρφωμένο μαχαίρι στην πλάτη σε ένα από τα δωμάτια.

Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία, όπου ισχυρή αστυνομική δύναμη μετέβη στο Χωριό.

Από πλευράς Αστυνομίας δεν έχει ανακοινωθεί τίποτε επισήμως, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και αυτό της οικογενειακής τραγωδίας, αφού δεν έχουν εντοπισθεί μέχρι στιγμής ίχνη παραβίασης της οικίας απ’ έξω.

Ηδη ήρθε νωρίς το απόγευμα επειγόντως στην Κεφαλονιά Κλιμάκιο του Εγκληματολογικού Τμήματος της Αστυνομίας από την Πάτρα, ενώ αναμένεται να έρθει και η Ιατροδικαστής κ. Αγγελική Τσόλα, προκειμένου να εξετασθούν οι σοροί των αλλοδαπών και να δοθεί λύση στο μυστήριο του θανάτου τους… Μέχρι τότε, οι σοροί θα παραμείνουν στο κατάλυμα.