Σαν …βόμβα έπεσε στο Μέγαρο χθες το πρωϊ η παραίτηση της αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου κ. Αθηνάς Αυγουστάτου, μόλις δύο μήνες μετά την τοποθέτησή της στη Διοίκηση του Ιδρύματος.

Η κ. Αυγουστάτου χθες το πρωϊ προσήλθε στο Δημαρχιακό Μέγαρο και πρωτοκόλλησε την ολιγόγραμμη και άνευ αιτιολόγησης παραίτησή της με αποδέκτη τον δήμαρχο κ. Αλέξανδρο Παρίση, αφήνοντας …σύξυλους τα στελέχη της Δημοτικής Αρχής και του Γηροκομείου και κυρίως το δήμαρχο, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα!

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, πριν καλά-καλά αποχωρήσει η κ. Αυγουστάτου από το Μέγαρο, ενημερώθηκε ο δήμαρχος για την παραίτησή της, η οποία τον «κτύπησε» ως κεραυνός εν αιθρία!

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Παρίσης παρ’ ότι προσπάθησε μέσω τηλεφώνου να αποτρέψει την παραίτηση της κ. Αυγουστάτου, ωστόσο δεν τα κατάφερε, αφού η ίδια είναι αμετακίνητη στην απόφασή της!

Στο κείμενο της παραίτησης η τ. αντιπρόεδρος του Γηροκομείου ζητά από το δήμαρχο να κάνει δεκτή την παραίτησή της από το Δ.Σ. του Γηροκομείου, την οποία «θεωρεί αμετάκλητη», ωστόσο, παραμένει «στη διάθεση του δημάρχου για ο,τιδήποτε χρειασθεί»!

Να σημειωθεί ότι η κ. Αυγουστάτου είχε επιλεγεί για τη θέση της αντιπροέδρου του Δ.Σ. του Γηροκομείου από τον ίδιον τον κ. Παρίση, μετά τις παραιτήσεις του τ. αντιπροέδρου Τάση Ζησιμάτου και του μέλους του Δ.Σ. και αντιδημάρχου Οικονομικών κ. Σοφίας Γαρμπή.