Tη μεγάλη μάχη για τη ζωή  έχασε ο τ. αντίδημαρχος Πυλαρέων Μάκης Βαγιωνίτης, ο οποίος προχθές το βράδι, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, «έφυγε» πρόωρα για τη γειτονιά των Αγγέλων, σε ηλικία 63 χρόνων.

Μετά από πολυήμερη μάχη που έδωσε ενώ νοσηλευόταν στον «Αγιο Σάββα» στην Αθήνα, την Κυριακή το βράδι άφησε πίσω του τεράστιο πόνο και θλίψη στην αγαπημένη του σύζυγο Λένα και τα λατρεμένα του παιδιά Ευαγγελία (δικηγόρος) και Χρήστο (φοιτητής Oικονομικού Πανεπιστημίου), σε συγγενείς και φίλους, αλλά και ένα μεγάλο αναπάντητο ΓΙΑΤΙ.

Το «στερνό αντίο» στον Μάκη Βαγιωνίτη θα πούμε, όλοι όσοι τον γνωρίσαμε και αγαπήσαμε, αύριο στις 3 μ.μ. στην Αγια Ευφημία, το αγαπημένο χωριό του, από τον Ιερό Ναό Αγίας Ευφημίας.
Για την πρόωρη απώλεια του Μάκη Βαγιωνίτη, συλλυπητήρια μηνύματα εξέδωσαν χθες ο δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης και ο επικεφαλής της “Ανεξάρτητης Ενωμένης Κεφαλονιάς” Θεόφιλος Μιχαλάτος:

Αργοστόλι 7/12/2015
Εκφράζω την βαθύτατη θλίψη μου για την αιφνίδια απώλεια του Μάκη Βαγιωνίτη.
Είναι μία δύσκολη μέρα για μένα διότι ο Μάκης υπήρξε προσωπικός μου φίλος, στενός συνεργάτης και αξιόλογο και δραστήριο μέλος της τοπικής κοινωνίας. Η απώλειά του αφήνει δυστυχώς ένα δυσαναπλήρωτο κενό.
Εκφράζω τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
Ας είναι αιωνία η μνήμη του.

O Δήμαρχος Κεφαλονιάς
ΑΛΕΞΑΝΔΡOΣ ΠΑΡΙΣΗΣ

Αργοστόλι, 07 Δεκεμβρίου 2015
Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας και τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια για τον πρόωρο χαμό του Γεράσιμου Βαγιωνίτη.
O Μάκης υπήρξε σπουδαίος άνθρωπος, άξιος οικογενειάρχης και δραστήριο μέλος της τοπικής μας κοινωνίας.
Δυστυχώς έφυγε νωρίς…

ΘEOΦIΛOΣ MIXAΛATOΣ
Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωμένης Κεφαλονιάς

Επιθυμία της οικογένειας του Μάκη Βαγιωνίτη είναι αντί στεφάνων, τα χρήματα να κατατεθούν στην Tράπεζα Πειραιώς ως δωρεά στην Αντικαρκινική Κλινική του Νοσοκομείου «Αγιος Σάββας».
IBAN: GR 5601 7160 9000 6609 1285 41418.