O Εμπορικός Σύλλογος Αργοστολίου «H ΚΡΑΝΗ» διοργανώνει για πρώτη φορά σήμερα τη «Λευκή Νύχτα», ακολουθώντας τις ανάλογες εκδηλώσεις που γίνονται σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

Μέσα από αυτή την κίνηση, επιχειρούμε κι εμείς να δώσουμε την ευκαιρία στο καταναλωτικό κοινό να κάνει τις αγορές του στην εορταστική περίοδο, βρίσκοντας για μία βραδιά μεγάλες εκπτώσεις και απίστευτες προσφορές σε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων και αγαθών.

Καλούμε, λοιπόν, το αγοραστικό κοινό της Kεφαλονιάς να συμμετέχει ενεργά στη «Λευκή Νύχτα» και να διασκεδάσει με τις παράλληλες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν από τις 7 το απόγευμα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο Λιθόστρωτο.

Θα περιλαμβάνουν μουσική και διασκέδαση από DJ’s, με αποκορύφωμα τη μεγάλη συναυλία που θα δώσει το συγκρότημα REC. Θα μετέχουν, επίσης, στη βραδιά οι ραδιοφωνικοί σταθμοί Cosmos 96.5 και Ionian Galaxy 90,8 ενώ θα υπάρχουν, ακόμα, κληρώσεις με πλούσια δώρα που θα προσφέρουν οι καταστηματάρχες της Κεφαλονιάς μαζί με πολλές άλλες εκπλήξεις. Να σημειωθεί ότι όσοι επιθυμούν να επισκεφθούν την αγορά του Αργοστολίου εκείνη τη βραδιά αλλά δεν διαθέτουν δικό τους μεταφορικό μέσο, θα υπάρxει δωρεάν μετακίνηση για το κοινό με το αστικό λεωφορείο του ΚΤΕΛ, μια προσφορά της εταιρείας «LUMINUS Φωτισμός» και της «KΤΕΛ Α.Ε.».

Με την προσπάθεια αυτή ο Εμπορικός Σύλλογος Αργοστολίου «Η ΚΡΑΝΗ» επιθυμεί να στηρίξει έμπρακτα την τοπική αγορά και να δώσει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να διαπιστώσουν και να εμπιστευτούν την ποικιλία και την ποιότητα των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών, που καλύπτουν όλες τις ανάγκες τους. Παροτρύνουμε, λοιπόν, τους Κεφαλλονίτες να επισκεφθούν τα καταστήματα του Αργοστολίου (και) τη «Λευκή Νύχτα» προκειμένου να ενισχύσουν την τοπική οικονομία και την απασχόληση των επιχειρήσεων της Κεφαλονιάς, οι οποίες δραστηριοποιούνται στο νησί μας από επιχειρηματίες της Κεφαλονιάς για την Κεφαλονιά.

Η επιτυχία του συγκεκριμένου εγχειρήματος θα δώσει το έναυσμα στον Εμπορικό Σύλλογο Αργοστολίου «Η ΚΡΑΝΗ» να το επαναλάβει κι άλλες φορές κατά τη διάρκεια της χρονιάς έτσι ώστε να είμαστε όλοι κερδισμένοι. Εμποροι και καταναλωτές. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας. Σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά και ένα δημιουργικό 2016.

Oι εκδηλώσεις
«Λευκή Νύχτα» στο Εμπορικό Κέντρο του Αργοστολίου, σήμερα και από τις 7 μ.μ. έως τις πρώτες πρωινές ώρες:
• Το Λιθόστρωτο πλημμυρίζει, φώτα, μουσική και τα εμπορικά καταστήματα από τις 7 το απόγευμα έως τις πρώτες πρωινές ώρες …πραγματοποιούν μεγάλες εκπτώσεις και προσφορές για το αγοραστικό κοινό.
• Η μεγάλη συναυλία των REC στην Πλατεία Καμπάνας στις 9 μ.μ.
• DJ’s set από τις 7 μ.μ.
• Στον Αγιο Σπυρίδωνα.
• Στην Πλατεία Ταχυδρομείου.
• Στην Πλατεία Καμπάνας πριν τη συναυλία των REC.
• Oι ραδιοφωνικοί σταθμοί Cosmos 96.5 και Ioniangalaxy 90.8 μεταδίδουν τον παλμό στο κέντρο της πόλης και αφιερώνουν από τις 7 το απόγευμα το πρόγραμμά τους στη Λευκή Νύχτα με μουσικές και ζωντανή αναμετάδοση των όσων συμβαίνουν στο εμπορικό κέντρο του Αργοστολίου.
• Το ΚΤΕΛ Κεφαλληνίας συμμετέχει στη γιορτή με ΔΩΡΕΑΝ δρομολόγια του αστικού λεωφορείου:
• Από τις 7 μ.μ. έως τις 10 μ.μ. ανά μισή ώρα και
• Από 10 μ.μ. έως και 1 π.μ. ανά μία ώρα.
• Διαδρομή: ΚΤΕΛ-Παραλία-Κολυμβητήριο-Χαροκόπου-Σουηδίας-ΚΤΕΛ και στις στάσεις τις γνωστές.
O Εμπορικός Σύλλογος Αργοστολίου η ΚΡΑΝΗ σας εύχεται καλή διασκέδαση, καλές αγορές και όπως πάντα… μαζί για τα καλύτερα!

O Πρόεδρος
Σταύρος Σπαθής
Η Γραμματέας
Μαρία Σκλαβουνάκη

Στ. Σπαθής
Στ. Σπαθής

POSTER_REC2sm