Εμφανίστηκε με βαθύ ντεκολτέ στο κοινοβούλιο και τώρα απειλείται η ζωή της

Η πολιτικός ονομάζεται Ana Paula da Silva, γνωστή και ως Paulinha και συμμετέχει εδώ και χρόνια στα κοινά της χώρας της καθώς έχει διατελέσει δυο συνεχόμενες φορές ως δήμαρχος στην πόλη Μπομπίνας, ενώ τον Οκτώβριο εκλέχθηκε στη Νομοθετική Συνέλευση της πολιτείας στη Σάντα Καταρίνα.  Η Paulinha, η οποία είναι και νομικός, εμφανίστηκε στην ορκωμοσία με ένα κατακόκκινο φόρεμα με ένα βαθύ και αποκαλυπτικό ντεκολτέ, τραβώντας όλα τα βλέμματα πάνω της.

Αυτή η εμφάνιση έγινε αντικείμενο συζήτησης σε όλη την χώρα ενώ η αντισυμβατική πολιτικός έχει δεχθεί πάνω από 6000 μηνύματα στο facebook, τα περισσότερα προσβλητικά έως απειλητικά για τη ζωή της!

Υπήρχαν και αρκετοί βέβαια που δεν βρήκαν κάτι το επιλήψιμο και υπερβολικό στην εμφάνισή της, όμως τα περισσότερα σχόλια ήταν εναντίον της. Μάλιστα όπως κατήγγειλε υπήρχαν μηνύματα τα οποία της αποκαλούσαν “πόρνη”, απειλητικά μηνύματα για βιασμό καθώς και απειλές για τη ζωή και τη σωματική της ακεραιότητα.

photo: facebook/ Ana Paula da Silva

Μάλιστα ξεκαθάρισε πως θα βγάλει στη φόρα όλα τα μηνύματα μίσους ενώ ήδη έχει καταφύγει στην αστυνομία που ερευνά την υπόθεση. Μάλιστα όπως είπε αν λάβει αποζημίωση από αυτή την υπόθεση, θα δώσει τα χρήματα σε οργανώσεις για τις γυναίκες που έχουν δεχθεί κακοποίηση.

Όπως τόνισε στο τοπικό κανάλι NSC TV «πίστευα πως ο κόσμος θα επικεντρωνόταν στο κόκκινο χρώμα του φορέματος αλλά ασχολήθηκαν με το ντεκολτέ. Να ξεκαθαρίσω πως το τι φοράω είναι αποκλειστικά δικό μου θέμα. Οι γυναίκες ξέρετε έχουν στήθος. Πάντα είχα μεγάλο στήθος και πάντα ήμουν έτσι. Δεν θα γίνω μια άλλη γυναίκα τώρα που εκλέχθηκα βουλευτής. Το μήνυμα δόθηκε. Οι γυναίκες είναι στην πολιτική και η κοινωνία πρέπει να το αποδεχθεί. Υπάρχουν πιο σημαντικά ζητήματα για να συζητήσουμε στη Νομοθετική Συνέλευση”, κατέληξε.

(newsit.gr)