Το Ληξούρι πανηγυρίζει την παραμονή του Ν.Ε.Ο.Λ. στην Γ’ Εθνική, αφού την Κυριακή στο Λέχαιο Κορινθίας τα παιδιά του Μάρκου Τζουγανάτου σε αγώνα μπαράζ επικράτησαν του Ίκαρου Νέας Σμύρνης με 66-58 και σφράγισε το εισιτήριο της παραμονής της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ένας εντυπωσιακός ΝΕΟΛ που μετέτερεψε το Λέχαιο σε «σπίτι» του, με την πολυπληθή παρουσία των φίλων του που είχε κατακλύσει το Κλειστό της πόλης της Κορινθίας και έδωσε «φτερά» στους παίκτες της ομάδας του για ένα ακόμη κατόρθωμα.

Με λιονταρίσια ψυχή τα παιδιά και έξυπνη στρατηγική από τον Μάρκο Τζουγανάτο, το ματς κύλησε όπως το ήθελαν και στο τέλος με κορυφαίο τον Δημ. Λαμπρόπουλο, αλλά και τον Χρήστο Σινοδινό στις κρίσιμες στιγμές, πανηγύρισαν μια μεγάλη νίκη παραμονής, στέλνοντας παράλληλα την ομάδα της Νέας Σμύρνης στο τοπικό της 1ης κατηγορίας ΕΣΚΑΝΑ!

Τα δεκάλεπτα: 14-10, 25-27, 49-39, 66-58

Ληξούρι (Τζουγανάτος): Σαρίκας 15 (1), Αντωνάτος 10, Ανδρικόπουλος 8 (1), Συνοδινός 5 (1), Μαρούλης 6, Τρυφωνόπουλος, Αναστασάκης 7, Λαμπρόπουλος 15 (1).

Ίκαρος Νέας Σμύρνης (Μεγαγιάννης): Χόρτσας 5 (1), Μπάζιος 3 (1), Σταμάτης 11 (3), Γιαννακοδήμος 4, Μούκας, Μιχαλόπουλος 6, Διαμαντόπουλος 16 (2), Ανέστης 13.

Μετά τη λήξη του αγώνα ο προπονητής Μάρκος Τζουγανάτος έκανε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ευχαριστώ πρώτα τους παίκτες μου και μετά αυτό τον υπέροχο κόσμο. Ζούμε το όνειρό μας σαν πόλη στην Γ’ Εθνική».