«O Σάββας παραμένει φίλος, τον θεωρούμε κομμάτι της Ανεξάρτητης Ενωμένης Κεφαλονιάς και δεν υπάρχει κάτι το διαφορετικό».

Αυτά τονίζει ο επικεφαλής της δημοτικής αντιπολίτευσης και τ. δήμαρχος κ. Θεόφιλος Μιχαλατος σε δήλωσή του προς τον «Η», μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε με την τοποθέτηση του τ. αντιδήμαρχου κ. Σάββα Σαββαόγλου ως συμβούλου ΕΣΠΑ στην Ενωση Δήμων Ιονίων (ΠΕΔΙΝ) με την υπογραφή του προέδρου της και δημάρχου Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρου Παρίση (Βλ. «Η» 21/4/2016, αρ. φ. 6.300).
Oλόκληρη η δήλωση του κ. Μιχαλάτου έχει ως εξής:

«O Σάββας παραμένει φίλος, είναι ένα πρόσωπο το οποίο εκτιμώ και σέβομαι απεριόριστα, δώσαμε έναν αγώνα για μία καλύτερη μέρα στην Τ.Α. Τον θεωρούμε κομμάτι της Ανεξάρτητης Ενωμένης Κεφαλονιάς δεν υπάρχει κάτι διαφορετικό. Επίσης,θεωρούμε ότι είναι διακαίωμα του και δεν επιτρέπεται σε κανέναν να σχολιάσει τις επιλογές του στην επαγγελματική του ζωή.
O δημοτικός σύμβουλος Διονύσης Αραβαντινός στήριξε απ’ την πλευρά του, αφού είναι μέλος της ΠΕΔΙΝ, τον Σάββα να πάρει τη συγκεκριμένη θέση».

Εν ολίγοις, από τη δήλωση του κ. Μιχαλάτου προκύπτει ότι δεν υφίσταται κανένα πρόβλημα από πλευράς Ανεξάρτητης Ενωμένης Κεφαλονιάς, στην οποία ο κ. Σαββαόγλου παραμένει.