Άγριο κράξιμο σε Τσίπρα στο Twitter για την επίσκεψη – αστραπή στο Μάτι

Οι χρήστες σχολιάζουν επικριτικά το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός βρέθηκε νωρίς το πρωί… σαν τον κλέφτη, όπως αναφέρουν, στις πληγείσες περιοχές.

Μπορεί ο Αλέξης Τσίπρας, σήμερα νωρίς το πρωί, να «προστατεύτηκε» από αντιδράσεις και αποδοκιμασίες πολιτών, επιλέγοντας, να επισκεφτεί το πυρόπληκτο Μάτι, υπό άκρα μυστικότητα, ωστόσο δεν ξέφυγε από τους χρήστες του Διαδικτύου.

Ο πρωθυπουργός, λίγο μετά τις 08:00 το πρωί και χωρίς προηγουμένως, να ενημερώσει, όπως γίνεται σε άλλες περιπτώσεις τους συντάκτες που καλύπτουν το κυβερνητικό ρεπορτάζ, επισκέφτηκε τις περιοχές που επλήγησαν από τις φονικές πυρκαγιές την περασμένη Δευτέρα.

Εκεί σε ένα καλά «αποστειρωμένο» περιβάλλον, μακριά από τους πληγέντες και με την παρουσία μονάχα μίας κάμερας, που είχαν οι συνεργάτες του, συνομίλησε με κλιμάκια της πυροσβεστικής και του στρατού.

Ο ίδιος, λίγο αργότερα, ανέβασε φωτογραφίες που οι συνεργάτες του επέλεξαν, από την επίσκεψή του στο Μάτι, στον λογαριασμό του πρωθυπουργού στο Twitter.

H ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα 

Πολύ γρήγορα, το Τwitter κατακλύστηκε από σχόλια χρηστών, που επέκριναν τον Αλέξη Τσίπρα για την επίσκεψη – αστραπή στις πληγείσες περιοχές. Όπως αναφέρουν πήγε… σαν τον κλέφτη νωρίς το πρωί στην περιοχή. Μάλιστα το χάσταγκ #Αλεξη, ανέβηκε πρώτο στα Greece trends, ενώ πολλά είναι τα επικριτικά σχόλια και κάτω από τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Twitter, ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας.

Δείτε κάποια από τα σχόλια που έκαναν οι χρήστες του Twitter

https://twitter.com/josh_brownhill/status/1023853554254196736

https://twitter.com/VasVasParamytha/status/1023852742102720512

https://twitter.com/alexsgouros3/status/1023844679195000832

(protothema.gr)