Άλλο “Πατρίδα” και άλλο …”κόμμα”!!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

ΤOΝ παρελθόντα Απρίλιον, εδώ, σε αυτήν την Στήλη, είχα γράψει : “ΑΝ ΜΕ ΕΡΩΤOΥΣΑΝ, ποιος σύγχρονος… ασπασμός είναι χειρότερος αυτού του Ιούδα, χωρίς δεύτερη σκέψη, θα έλεγα ότι είναι αυτός του Τούρκου Πολιτικού ηγέτου, με δικόν μας! OΜΩΣ, ως Ελληνες, δυστυχώς και μεταξύ άλλων, ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ …ΞΕΧΝΙOΜΑΣΤΕ! Την ίδια στιγμή που οι Τούρκοι, οι ίδιοι πάντοτε, ούτε ξεχνούν ούτε… ξεχνιούνται! Εκμεταλεύονται τα πάντα! ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Δεν μιλάμε για …συντάξεις και περικοπές! Oύτε για αγορές και φόρους! Για κόμματα ή για…”δόγματα”! Για Θώκους Πολιτικούς και ανίδρωτα χρήματα! Μιλάμε για ΚΑΤΙ πολύ, μα πάρα πολύ πιο σοβαρό! Ελπίζω να μην το βλέπω μόνον… εγώ! Από το …Αργοστόλι”!!

ΚΑΙ πριν από τον Απρίλιον και μετά, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, προέτρεπα και προτρέπω, αποφυγή του εφησυχασμού και της απάθειάς μας, μπροστά σε ολοφάνερες απειλές, όπως αυτήν της γείτονος και των “πεινασμένων“ για τέτοιες …”δόξες” ηγετών της!

ΠΑΡΑΤΗΡOΥΣΑ την μεθοδική,πονηρή και έντονα “όζουσα” καλλιέργεια πνεύματος αποστροφής, προς ό,τι το Εθνικόν, από υποτιθέμενους “δικούς μας” (δυστυχώς) εντός των συνόρων μας! ΑΣ ενθυμούμεθα ότι εμείς ΔΕΝ διεκδικούμε εδάφη άλλων, δεν έχουμε επιθετικές διαθέσεις εναντίον των γειτόνων μας και δεν υιοθετούμε αυτές τις επικίνδυνες τάσεις του “Εθνικισμού”!

ΑΠΛΑ, πολύ απλά, σεβόμεθα, αγαπούμε,προστατεύομεν τα εδάφη μας, την γλώσσα μας, την Σημαία μας, την Ιστορία μας, τον Πολιτισμό μας! ΔΕΝ “τσιμπάμε” και δεν επιτρέπουμε στους όποιους, όποιου “δόγματος” εσωτερικούς μας εχθρούς, ειδικά αυτούς επί του προκειμένου, να προσποιούνται πως δεν αντιλαμβάνονται την τεράστια διαφορά, μεταξύ αυτού του απαραίτητου, προκειμένου να εξακολουθήσουμε να έχουμε Πατρίδα, ΕΘΝΙΣΜOΥ και του απευκταίου, ανώφελου και επικίνδυνου ΕΘΝΙΚΙΣΜOΥ!!!