Άμεση κινητοποίηση της Περιφερειακής Ενότητας για τον κορονοϊό

Στ. Τραυλός

Οι σωστές ενέργειες απαιτούν την υπεύθυνη συνδρομή μας, τονίζει σε ανακοίνωσή του ο αντιπεριφερειάρχης Σταύρος Τραυλός.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Σε συνεχή επικοινωνία με όλους του αρμόδιους φορείς και την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη βρίσκεται ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλληνίας και Ιθάκης Σταυρος Τραυλός, από την πρώτη στιγμή, της επίσημης γνωστοποίησης του πρώτου κρούσματος με Κορωνοϊό (COVID-19) στις 27 Μαρτίου 2020 στο νησί μας.

Έχουν ήδη ξεκινήσει και υλοποιούνται όλες οι απαραίτητες ενέργειες από τα εντεταλμένα για την ιχνηλάτηση όργανα και έχει ζητηθεί να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της Δημόσιας Υγείας.

Επιπρόσθετα κατόπιν εντολής του κ. Τραυλού σε συνεχή επικοινωνία βρίσκονται και οι  άμεσοι συνεργάτες του για τον συντονισμό και την παρακολούθηση των ενεργειών που λαμβάνουν χώρα από τους αρμόδιους φορείς.

Οι σωστές ενέργειες απαιτούν την υπεύθυνη συνδρομή μας, στα αρμόδια για την ιχνηλάτηση όργανα του Κράτους, ώστε να είναι λήπτες έγκυρων πληροφοριών.

Η διάδοση και μεταφορά ψευδών γεγονότων δεν βοηθούν κανέναν. 

Παραμένουμε ψύχραιμοι, έχοντας εμπιστοσύνη στα όργανα της Πολιτείας και στην εφαρμογή των οδηγιών που παρέχονται από τα αρμόδια Υπουργεία.

Σταύρος Π. Τραυλός

Αντιπεριφερειάρχης

Κεφαλληνίας και Ιθάκης