Άξιος νταμπλούχος και αήττητος ο Παλληξουριακός

⦿ Άξιος νταμπλούχος και αήττητος ο Παλληξουριακός, τα σάρωσε όλα φέτος με το απόλυτο των νικών 22Χ22.

⦿ Και τώρα θα δώσει αγώνες μπαράζ για τη Γ’ Εθνική.

⦿ Ο καλός μας φίλος Φώτης Κουνάδης μας θύμισε ότι αήττητος πήρε το πρωτάθλημα και ο Εύγερος, με εκείνη τη φοβερή ομάδα της περιόδου 1997-98, τότε που νίκησε στο τελευταίο ματς τον Κεφαλληνιακό με 8-1.

⦿ Τότε ο Εύγερος φορούσε την φανέλα του «Η» καθώς η εφημερίδα μας ήταν χορηγός της ομάδας.

⦿ Ιδού τι μας θυμίζει για την ημέρα εκείνη το βαρβάτο αρχείο του «Η».

⦿ Το Κύπελλο του αήττητου πρωταθλητή σήκωσε χθες ο Εύγερος-Ημερήσιος στο γήπεδο Φαρακλάτων, σκορπώντας ρίγη συγκίνησης στους οπαδούς του, ενώ παράλληλα «σκόρπισε» τον Κεφαλληνιακό, νικώντας τον με 8-1.

⦿ Το Κύπελλο παρέδωσε στον αρχηγό της ομάδας και πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Διον. Βαλεντή (27 γκολ) ο εκδότης της εφημερίδας μας κ. Χρήστος Παπαδάτος, μέσα σε μια τελετή-ύμνο για το φίλαθλο πνεύμα.

⦿ Κατά την τελετή τιμήθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές του πρωταθλητή, ο προπονητής της ομάδας κ. Νίκος Κορσιάνος, ο πρώτος σκόρερ Δ. Βαλεντής, οι διαιτητές και ο Κεφαλληνιακός.

⦿ Φανερά συγκινημένος ο προπονητής κ. Νίκος Κορσιάνος, ευχαρίστησε στα αποδυτήρια μετά τη λήξη του παιχνιδιού, τη Διοίκηση της ομάδας, ενώ φίλησε έναν-έναν όλους τους ποδοσφαιριστές του.

⦿ «Θα με συγχωρέσετε που θα ξεχωρίσω κάποιον, αλλά οφείλω να επαινέσω δημόσια την τεράστια βοήθεια που προσέφερε ο Ρετζής σε μένα προσωπικά και στην ομάδα γενικότερα», και συνέχισε: «Ποτέ στην πορεία μου δεν έχω συναντήσει τόσο μεγάλο ποδοσφαιριστή και θαυμάσιο άνθρωπο. Ο Ρετζής προσέφερε στο ποδόσφαιρο της Κεφαλονιάς και πρέπει να μείνει στο νησί μας».

Ιβάν