Άφαντη η τοπική Άνοιξη

Οι αγιες Ημέρες πέρασαν. Η άνοιξη μπήκε και επίσημα. Κατά τα άλλα στην τοπική πολιτική σκηνή όλα παραμένουν ίδια.

Καμία άνοιξη δεν ήρθε στον Δήμο. Η τριετία προχωράει χωρίς κανένα ουσιαστικό έργο. Οι προεκλογικές εξαγγελίες του δημάρχου έμειναν γνωστές ως η αποτύπωση των προβλημάτων του τόπου σε ένα ποιοτικότατο ιλουστρασιον φυλλάδιο. Πέραν τούτου ουδέν.

Πάραυτα οι φωτογραφίσεις συνεχίζονται στας εξοχάς, στας πλατείας και στους λοιπούς τόπους στους οποίους μπορεί το επιτελείο του δημάρχου να βρει τους ελάχιστους εναπομείναντες υποστηρικτές του να ποστιαστούν και να χαμογελάσουν δίπλα του.

Κονφερασιέ του τοπικού πολιτικού στίβου ανταγωνίζονται ποιος θα φωτογραφηθεί περισσότερο για να αποδείξει την αποδοχή του λαού. Βέβαια, κανείς τους δεν βρίσκει φόντο κάποιο αξιόλογο έργο που να πραγματοποιήθηκε κι έτσι ως φόντο τοποθετούνται οι πιστοί και υπάκουοι.

Έτσι λοιπόν διάγει ο δήμαρχος την προτελευταία του χρονιά στον Δήμο ελπίζοντας εναγωνίως και για δεύτερη θητεία. Δεν του έφτασε ο χρόνος να πραγματοποιήσει όσα είχε υποσχεθεί-λέει-. Του έφτασε όμως για να μείνει άπραγος και θεατής. Απορία προκαλεί η σκέψη τι θα επικαλεστεί στο νέο του προεκλογικό φυλλάδιο; Μάλλον θα επανεκδώσει το παλιό, αφού τίποτε δεν έγινε. Θα σβήσει και μερικά σημεία που άλλαξε ρότα και δεν τον συμφέρουν οι θύμησες!

Καλή μας άνοιξη!