Έλλη Παπαγγελή: Με πόσους άντρες τελικά έχει κάνει σεξ

Συνέντευξη στο περιοδικό Down Town έδωσε η Έλλη Παπαγγελή, το μοντέλο που έχει απασχολήσει πολλές φορές την επικαιρότητα με τις καυστικές δηλώσεις της.

Μάλιστα, εκτός των άλλων, αποκάλυψε πως ένας άνδρας προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή του επειδή τον απέρριψε.

Στο παρελθόν η Έλλη είχε δηλώσει ότι έχει πάει με 8 άντρες. Σήμερα, ενάμιση χρόνο μετά προσθέτει άλλους δύο στον κατάλογο της.

«Ήταν δήλωση που έκανα εντελώς αυθόρμητα και με ειλικρίνεια, μιλώντας για σχέσεις. Δε νομίζω ότι είναι ούτε μεγάλος ούτε μικρός αριθμός. Απορώ γιατί σοκαρίστηκαν κάποιοι. Βέβαια, αυτή τη δήλωση την έκανα ενάμιση χρόνο πριν, άρα τώρα είναι λογικό να έχει αυξηθεί ο αριθμός κατά ένα- δύο άτομα. Γενικά είμαι πολύ επιλεκτική  και προτιμώ την ποιότητα από την ποσότητα».

Η δημοσιογράφος του περιοδικού τη ρωτά επίσης ποιο είναι το πιο ακραίο πράγμα που έχει κάνει άντρας για εκείνη.

«Έχει συμβεί το εξής στενάχωρο γεγονός:  κάποιος προσπάθησε να αυτοκτονήσει με το αυτοκίνητό του. Μετά από έντονο τσακωμό, με πήρε τηλέφωνο προειδοποιώντας με ότι θα τρακάρει επίτηδες. Το έκανε και μάλιστα χτύπησε σοβαρά. Αυτό που μου κόστισε και ρίχνω την ευθύνη στον εαυτό μου, ήταν ότι δεν τον πίστεψα και δεν έδωσα σημασία.Όταν με πήραν οι φίλοι του από το νοσοκομείο, έπαθα σοκ. Δεν έχω ξανανιώσει τόσο άσχημα στη ζωή μου.Από τότε έχω γίνει ποιο ευαίσθητη και σκέφτομαι πρώτα τον άλλο και μετά εμένα», δήλωσε χαρακτηριστικά.