Ένα ακόμη σεμινάριο για την εκμάθηση Α’ Βοηθειών στα εργαστήρια του ΔΙΕΚ

Από το ΔΙΕΚ Νοσηλευτικής Τραυματιολογίας του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Στα πλαίσια της ενημέρωσης-επιμόρφωσης το Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΙΕΚ) Νοσηλευτικής του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς -Κέντρο Εκπαίδευσης- και σε συνεργασία με την Διεύθυνση του 1ου Γυμνασίου Αργοστολίου Νομού Κεφαλληνίας, θα πραγματοποιήσει ένα ακόμα εξαιρετικό Σεμινάριο πάνω στην εκμάθηση Α’ Βοηθειών στα οργανωμένα εργαστήρια Νοσηλευτικής-Τραυματιολογίας του ΔΙΕΚ του Γ.Ν. Κεφαλονιάς.

Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 02-10-2018 και ώρες 19.00 μ.μ έως 21.00 μ.μ., για όλους τους Εκπαιδευτικούς του Σχολείου με θέμα «Ατυχήματα και τραυματισμοί στο Σχολείο-Α’ Βοήθειες».

Εισηγητές στο Σεμινάριο θα είναι ο Γιατρός –ειδικότητας Χειρουργικής-κ.Α.Ζαπάντης και ο Δ/ντής του ΙΕΚ και υπεύθυνος του Κέντρου Εκπαίδευσης -πιστοποιημένος εκπαιδευτής- κ. Σπύρος Σακαλής, ύστερα απο σχετικό αίτημα και έγκριση της Διοίκησης, έτσι ώστε όλοι οι εκπαιδευτικοί της παραπάνω βαθμίδας να καταστούν ικανοί στην αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας που άπτονται στο αντικείμενο των Α’ Βοηθειών στα σχολεία τους.

Ο Διευθυντής του ΔΙΕΚ

Σπύρος Σακαλής

(Μcs Διοίκησης Υπηρ. Υγείας)