Ένα βραβευμένο καταπράσινο ελληνικό Resort του Ομίλου Ideales

Το Ideales Resort, μέλος του ελληνικού Ομίλου Ideales, διακρίθηκε ξανά στα Tourism Awards αυτή τη φορά με την ανώτατη Χρυσή Διάκριση στην κατηγορία Eco-friendly Hotel/Resort.

«Αποτελεί πολύ μεγάλη επιβράβευση η αναγνώριση, από τα 31 επιτυχημένα μέλη της επιτροπής, του έργου μας για τη διαφύλαξη του ευάλωτου, πολύτιμου Περιβάλλοντος! Δεν είναι απλά καθήκον της οικογένειας μας και του Ομίλου Ideales, είναι στάση ζωής η προστασία του Περιβάλλοντος με κάθε τρόπο» ομολόγησε ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Ideales κ. Κωνσταντίνος Σταυρίδης.

Αυτή η σημαντική βράβευση προστίθεται στις επανειλημμένες διακρίσεις για τις Πράσινες Πρακτικές του Ideales Resort, όπως οι δύο πρόσφατες μέσα στο 2018 διακρίσεις στα Greek Hospitality Awards, η χρυσή αναγνώριση στο πρόγραμμα Πράσινοι Ηγέτες του TripAdvisor, η πιστοποίηση με το Green Key Eco-label, η χρυσή πιστοποίηση από το Travelife κ.ά.

Tο πολυβραβευμένο Ideales Resort στην Κεφαλονιά αποτελείται από 12 αυτόνομες βίλλες με ιδιωτικές Piscines Ideales | the eco pool® που προσφέρουν στους επισκέπτες τους ιδανικές στιγμές χαλάρωσης σε ένα πράσινο περιβάλλον υψηλών προδιαγραφών, όπου η φινέτσα συναντά τη διακριτική πολυτέλεια.

Τα Tourism Awards διοργανώνονται για 5η χρονιά από την Boussias Communications, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Visitgreece.gr.  Η φετινή τελετή βράβευσης έγινε στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος στις 20 Μαρτίου.

Ideales Resort

Τραπεζάκι, Κεφαλονιά

210 61 48 410 | 6972 80 41 88

Experience www.IdealesResort.gr

Ο Κωνσταντίνος Σταυρίδης και η Χριστίνα Σταυρίδη
Ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Ideales κ. Κωνσταντίνος Σταυρίδης με τον διευθύνοντα σύμβουλο του Ekdromi.gr κ. Ιωάννη Δημόπουλο