Ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο πήρε ο Παναγής Γαρμπής

Παναγής Γαρμπής… Ενας Παγκόσμιος αθλητής του bodybuilding και fitness που όπου σταθεί και όπου βρεθεί, παραδίδει μαθήματα ήθους και αθλητικής συμοεριφοράς.

ΕΝΕΝΗΝΤΑ πραγματικά καλοί αθλητές έδωσαν το παρόν στους μεγάλους αγώνες των επιτυχημένων διοργανώσεων της ΠΕΣΔ wabba και της Nac-International Hellenic Branch (Πανελλήνια Ενωση Σωματικής Διαπλασης), που έγινε στη Αθήνα στις 14/5 και 20/5.

Ο Παναγής εκποσωπώντας την Κεφαλονιά, κέρδισε τη πρώτη θέση στον αγώνα του Mr Hellas 2017 στην κατηγορία Athletic +40 και την τρίτη θέση στους αγώνες BODYBUILDING της Wabba στην κατηγορία MASTERS (αθλητές από 40 έως 49).

Ηταν το ΧΡΥΣΟ ΠΑΙΔΙ των αγώνων. Νίκησε το χρόνο και τον ίδιο του τον εαυτό.

Ποιός να το πίστευε ο Παναγής θα είναι στο 100% της απόδοσής του, στα 45 του χρόνια. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παγκόσμιος αθλητής του Fitness, Παναγής Γαρμπής προερχόταν από εκπληκτική φόρμα συμμετέχοντας στο ARNOLD CLASSIC AUSTRALIA όπου έλαβε χώρο στην Μερλβούρνη της Αυστραλίας στις 18/3 με κορυφαίους αθλητές από όλο τον κόσμο. Απίστευτα γραμμωμένος, σεμνός όσο πρέπει, εντυπωσίασε για την μαχητικότητά του, κατακτώντας την 7η θέση.

Του αξίζουν Συγχαρητήρια. Μπράβο Παναγή!