Έξαλλη η Βίκυ Σταμάτη με τον Παύλο Πολάκη: Είναι άνανδρος, δεν θα τον αφήσω έτσι. Αναβλήθηκε η δίκη του υπουργού μετά από μήνυσή της

Την έντονη αντίδραση της Βίκυς Σταμάτη προκάλεσε η αναβολή της εκδίκαση της αγωγής της κατά του Παύλου Πολάκη.

Η κ. Σταμάτη ζητά αποζημίωση ενός εκατ. ευρώ από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, για τους βαρύτατους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε για την ίδια, σε ανάρτησή του στο Facebook. Την Τετάρτη, η δίκη αναβλήθηκε για  τον Απρίλιο του 2019, έπειτα από αίτημα του δικηγόρου του κ. Πολάκη, ο οποίος επικαλέστηκε προσωπικό κώλυμα.

«Τα πουλάκια έτσι εξαφανίζονται», σχολίασε η κ. Σταμάτη σε δηλώσεις της στο STAR, στις οποίες επέμεινε να αναφέρεται στον αναπληρωτή υπουργό ως «κύριο Πουλάκη»

«Την είχε στο τσεπάκι του ο κύριος Πουλάκης. Αυτό δεν λέγεται καθυστέρηση, ένας χρόνος και τρεις μήνες. Είναι σαφές ότι εδώ υπήρχε πρόθεση από τον κύριο Πουλάκη, κινείται με κίνητρα τα οποία είναι ανέντιμα, αισχρά. Αυτό που έχω να πω είναι ότι ήταν όχι μόνο άνανδρο, όχι μόνο αναξιοπρεπές, όχι μόνο διεστραμμένο. Είναι βαρέως συκοφαντική η συμπεριφορά του και τα κίνητρά του είναι αισχρά», συνέχισε.

«Δεν είμαι πολιτικό πρόσωπο, δεν είμαι δημόσιο πρόσωπο για να με κρίνει και μάλιστα δεν έχει κανένα λόγο να με κρίνει, είναι απαγορευτικό. Απευθύνεται σε κάποιο συγκεκριμένο κοινό. Δεν θα τον αφήσω έτσι», είπε ακόμη η κ. Σταμάτη.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Νοέμβριο, σε ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Πολάκης είχε χαρακτηρίσει μεταξύ άλλων «νεόπλουτο τσουλί» την κ. Σταμάτη, σχολιάζοντας το γεγονός ότι εκείνη είχε υψώσει το μεσαίο της δάχτυλο προς τους δημοσιογράφους.

(iefimerida.gr)