Έρχεται σήμερα στην Κεφαλονιά η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη

Όλγα Κεφαλογιάννη

Φθάνει σήμερα στην Κεφαλονιά η υπουργός Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη, η οποία θα έχει επαφές με κομματικά στελέχη και με επαγγελματίες του Τουρισμού, στα πλαίσια των επικείμενων Ευρωεκλογών.

Επίσης, αύριο έρχεται στην Κεφαλονιά η υφυπουργός Τουρισμού Έλενα Ράπτη μαζί με τον γενικό γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης Μύρωνα Φλουρή.

Με την παρουσία της κ. υπουργού, ο βουλευτής κ. Παναγής Καππάτος ανακοίνωσε χθες διευρυμένη σύσκεψη-συζήτηση φορέων τουρισμού και τοπικής αυτοδιοίκησης, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 16 Μαΐου στις 19:30 στην αίθουσα ΤΖΑΝΗ ΜΕΤΑΞΑ στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο Κέφαλος».

Επίσης, το Σαββατοκύριακο έρχεται στην Κεφαλονιά ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας, ο οποίος θα παραστεί και στη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος που γίνεται για πρώτη φορά στην Κεφαλονιά, ενώ την ίδια μέρα στην Ιθάκη, θα περιοδεύσει για ακόμη μία φορά ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Τριαντόπουλος.

Τέλος, το επόμενο διάστημα θα επισκεφθούν την Κεφαλονιά ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης.

Τον γενικό συντονισμό των περιοδειών των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας έχει αναλάβει ο βουλευτής του Νομού Παναγής Καππάτος.

Στόχος των γαλάζιων περιοδειών είναι ο θετικός λόγος, αλλά και η προβολή του κυβερνητικού έργου, τόσο στην πρώτη τετραετία της ΝΔ, όσο και κατά τους τελευταίους 10 μήνες.