Έφοδος εισαγγελέων στο σπίτι του Γιάννη Στουρνάρα, με αφορμή καταγγελία, για τη σύζυγο του Σταυρούλα Νικολοπούλου!

Έφοδος εισαγγελέων στο σπίτι του Γιάννη Στουρνάρα με εντολή της Εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Ράικου! Η έφοδος έγινε στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης με αφορμή καταγγελίες για οικονομικές ατασθαλίες στο ΚΕΕΛΠΝΟ όπου φέρεται να εμπλέκεται εταιρία της συζύγου του κ. Στουρνάρα, Σταυρούλας Νικολοπούλου – Στουρνάρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εισαγγελείς κατέσχεσαν έγγραφα και ηλεκτρονικά στοιχεία από την εταιρεία της συζύγου του πρώτου τραπεζίτης της χώρας την Mindwork Business Solution.

Είναι η δεύτερη εξέταση των εισαγγελέων  διαφθοράς σχετικά με διαφημιστικές δαπάνες του ΚΕΕΛΠΝΟ. Η πρώτη ήταν τον Απρίλιο του 2015, όταν είχε ασκηθεί ποινική δίωξη από την Εισαγγελία σε βάρος των μελών του ΔΣ και του Διευθυντή του ΚΕΕΛΠΝΟ κατά τα έτη 2011-2013, για απιστία στην υπηρεσία.

Παράλληλα, πηγές της ΤτΕ, επιβεβαιώνουν ότι έχει ξεκινήσει έρευνα των εισαγγελέων, τονίζοντας παράλληλα, ότι τόσο ο Γιάννης Στουρνάρας, όσο και  η σύζυγός του, «δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα». Αυτό γιατί όπως εξηγούν,  η Σταυρούλα Νικολοπούλου – Στουρνάρα, έχει εταιρεία που προσφέρει συμβουλευτικές και υπηρεσίες δημοσίων σχέσεων σε δεκάδες πελάτες του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα για πολλά χρόνια.

Άλλη πηγή, έλεγε με νόημα, ότι σήμερα αναμένεται και η έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδος για τον ορισμό στο τιμόνι της Τράπεζας Αττικής, των κυρίων  Ρουμελιώτη και Σαπουτζόγλου, έκθεση που αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες αυτές, είναι αρνητική.

Από το δικαστικό ρεπορτάζ, τονίζεται πως η έφοδος της Εισαγγελίας Διαφθοράς στο σπίτι της συζύγου του κ. Στουρνάρα «γίνεται στο πλαίσιο της δεύτερης προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται με αφορμή καταγγελίες για οικονομικές ατασθαλίες στο ΚΕΕΛΠΝΟ».

(kontranews)