Έφτασε στο λιμάνι του Πειραιά η διάσημος ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί και επισκέπτεται πρόσφυγες και μετανάστες (Photos)

 

Το λιμάνι του Πειραιά, όπου αυτήν την στιγμή βρίσκονται περισσότεροι από 3500 πρόσφυγες και μετανάστες, επισκέπτεται η Αντζελίνα Τζολί .

Το λιμάνι του Πειραιά, όπου αυτήν την στιγμή βρίσκονται περισσότεροι από 3500 πρόσφυγες και μετανάστες, επισκέπτεται η Αντζελίνα Τζολί η οποία από το πρωί βρίσκεται στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ηθοποιός ζήτησε συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα χωρίς μέχρι αυτήν την στιγμή να έχει οριστικοποιηθεί το ραντεβού.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από την άφιξή της στο λιμάνι του Πειραιά.

Ένα μεγάλο χαμόγελο ήταν συνεχώς “ζωγραφισμένο” στο πρόσωπο της Αντζελίνα Τζολί

Ο μικρός μιλούσε άπταιστα αγγλικά. Και η αδερφούλα του της έκανε δώρο ένα βραχιόλι. Το αγοράκι, ήταν συνεχώς δίπλα της και την κοιτούσε στα μάτια. “Είμαι εδώ για να ακούσω όλες τις περιπτώσεις, κάθε οικογένεια, όπως και η δικιά σου, είναι μια ξεχωριστή περίπτωση. Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να δοθεί μια λύση”, του είπε.

Η Αντζελίνα Τζολί σε όλη την διαδρομή από το κοντέινερ στο αυτοκίνητο που θα την μετέφερε στον Ελαιώνα σταματούσε και έπαιρνε στην αγκαλιά της μικρά παιδιά και προσπαθούσε να καθυσηχάσει τους απελπισμένους ανθρώπους λέγοντας τους συνεχώς ότι στο τέλος όλα θα πάνε καλά.

Στο λιμάνι του Πειραιά η Αντζελίνα Τζολί [Εικόνες]

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

(newsit.gr)