Έφυγε απ’ τη ζωή στα 65 του ο αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Δημήτρης Φιοραβάντες

“Εφυγε” χθες το μεσημέρι από τη ζωή στα 65 του χρόνια, ο αντιπρόεδρος της τοπικής  ΝΟΔΕ Δημήτρης Φιοραβάντες.

Ο Δημήτρης Φιοραβάντες από τα Χαλιωτάτα, κάτοικος εν ζωή Σάμης, είχε διατελέσει αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος του τ. Δήμου Σάμης, αλλά και δημοτικός σύμβουλος στον τ. Δήμο Κεφαλονιάς. Είχε έντονη κοινωνική και πολιτική δραστηριότητα και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός, όχι μόνο στη Σάμη, αλλά σε όλη την Κεφαλονιά.

Τα τελευταία χρόνια έδωσε με πείσμα και δύναμη την προσωπική του μάχη για τη ζωή, ενάντια στην επάρατο νόσο. Πριν λίγες μέρες όμως, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και, δυστυχώς, ο Δημήτρης δεν τα κατάφερε να βγεί για άλλη μία φορά νικητής.”Εφυγε” στο σπίτι του, στη Σάμη, όπως ο ίδιος επιθυμούσε να γίνει.

Από μικρός είχε ξενιτευτεί στην Αμερική και επαναπατρίσθηκε τα τελευταία χρόνια στη γενέτειρά του. Ηταν αδελφός του Βασίλη Φιοραβάντε, καθηγητή των Πανεπιστημίων Κρήτης και Αιγαίου και παντρεμένος με την Γεωργία Φλαμιάτου, πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Πουλάτων.

Το τελευταίο “αντίο” στον Δημήτρη Φιοραβάντε θα ειπωθεί αύριο Πέμπτη (5/3) και ώρα 4 μ.μ. στον Ιερό Ναό Υπεραγίας Θεοτόκου στη Σάμη, ενώ η ταφή του θα γίνει στο Κοιμητήριο Χαλιωτάτων.

Καλό ταξίδι Δημήτρη!

Ο “Η” στέλνει στην οικογένεια του τα θερμά του συλλυπητήρια.