Έχασε στα Ροϊτικα ο ΚΑΟ το τέρμπι με την Κρήνη

Την ήττα γνώρισε την Κυριακή στα Ροϊτικα Πατρών το αντρικό τμήμα του Κεφαλληνιακού απέναντι στην Κρήνη με σκορ 64-45, αλλά για άλλη μια χρονιά η πορεία της ομάδας του ΚΑΟ είναι τόσο καλή που έχει εξασφαλίσει την είσοδο της στα playoffs 4 Αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου.

Στην πρώτη του χρονιά στο Πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑΗ ο ΚΑΟ θα ξεκινήσει τα μπαράζ με 2 νίκες και 2 ήττες μιας και οι νίκες του Ομίλου μεταφέρονται στη δεύτερη φάση (μπαράζ).

Συνεχίζουμε όπως αρχίσαμε, σαν ομάδα. Μπράβο στους παίχτες και στο προπονητικό team για αυτήν την νέα επιτυχία της ομάδας, αναφέρει ανακοίνωση του ΚΑΟ.

Διαιτητές: Τσακολογιάννης – Κουλουμπαρίτσης.

Τα δεκάλεπτα: 16-12, 15-5, 11-11, 22-17.

ΚΑΟ (Αντωνάτος): Δεληκωστόπουλος, Κρητικός 2, Κουμαριώτης 3, Μανέντης 2, Μπλέτσος, Ρεμούντος, Μαγουλάς 4, Μεγάλος, Δαμκαλής 8, Κουγιανός 15(4), Αντωνάτος 11.

Κρήνη (Ξενούλης): Στεφανίδης 1, Λιάσσας 8(1), Γεωργιάδης 2, Αγγελόπουλος, Στούμπανος Θ. 3, Στούμπανος Κ. 13(2), Καραβίτης 4, Μισσιώνης 22(4), Γεωργακόπουλος, Νικολάου 11, Κουκουλομάτης.

Επόμενος εξ αναβολής αγώνας, την προσεχή Παρασκευή 16 Μαρτιου, στο Κλειστό Αργοστολίου με αντίπαλο τον Πυρσό Πατρών (4 μ.μ.).

Η ομάδα του Κεφαλληνιακού