Ήταν όλοι εκεί. Και το απόλαυσαν…

Ο αγώνας Grand Prix Rc Pilaros Club της ΕΛ.Μ.Ε. με αυτοκίνητα 1/8 Buggy στέφθηκε από μέγιστη επιτυχία. Ο Σύλλογος Μοντελιστών Κεφαλονιάς (Σ.ΜΟ.ΚΕ.) δόθηκε ολόψυχα για την επιτυχία και σε αυτήν την διοργάνωση.

Κατέστησε το Νησί ως πόλο έλξης πανελληνίου ενδιαφέροντος. Διαμόρφωσε ένα ακόμη εφαλτήριο για τον τουρισμό της Κεφαλονιάς. Έδωσε την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους φίλους του σπορ, να ζήσουν συναρπαστικές στιγμές. Ανέβασε το επίπεδο τεχνικής και θεάματος. Φιλοξένησε σταρ του σπορ από όλη την Ελλάδα, κι έβαλε τα θεμέλια για την οικοδόμηση ενός θεσμού στην Κεφαλονιά!

Ο αγώνας διεξήχθη στην εντυπωσιακή πίστα Rc Pilaros Paranoia Track. Οι συνθήκες και τα χαρακτηριστικά της πίστας γοήτευσαν τους συμμετέχοντες. Ανταπέδωσαν δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό ! Η διοργάνωση του Σ.ΜΟ.ΚΕ. προσέλκυσε πολύ κόσμο στην Αγία Ευφημία. Τον ενθουσίασε με την δράση και τον αποζημίωσε με το συναρπαστικό θέαμα.

Την Κυριακή μετά τα προκριματικά πεντάλεπτα διαμορφώθηκαν οι ομάδες των τριών Τελικών τα αποτελέσματα των οποίων ήταν:

Α ΤΕΛΙΚΟΣ

1ος Νικητής Παπανικολάου Γιάννης

2ος Νικητής Μακρόπουλος Θάνος

3ος Νικητής Ζαγορίσιος Κώστας

Β ΤΕΛΙΚΟΣ

1ος Νικητής Πλιάτσικας Χριστόφορος

2ος Νικητής Αρέφ Γιάννης

3ος Νικητής Λαμπούσης Στέλιος

Γ ΤΕΛΙΚΟΣ

1ος Νικητής Κωτσάλας Ντίνος

2ος Νικητής Χριστοδούλου Σωτήρης

3ος Νικητής Βασιλόπουλος Φώτης

Στην κατηγορία Junior

1ος Νικητής Αντωνιάδης Γιώργος (5ος Γενικής)

2ος Νικητής Μιχαηλίδης Παναγιώτης(9ος Γενικής)

3ος Νικητής Πλαγιανός Αντώνης(17ος Γενικής)

Οφείλουμε φυσικά, να τονίσουμε πως βάση της επιτυχίας και αυτής της διοργάνωσης του Σ.ΜΟ.ΚΕ. ήταν οι χορηγοί μας. Χάρη σε αυτούς ο Σύλλογος κι η Κεφαλονιά προκάλεσαν εξαιρετικές εντυπώσεις σε όλους, όσους παρέστησαν στην διοργάνωση. Συνάμα διαμόρφωσαν ξεχωριστές εντυπώσεις στους πολυπληθείς φίλους του σπορ σε όλη την Ελλάδα. Παρακάτω παρουσιάζονται οι χορηγοί μας.

ΑΙΝΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ, KEFALONIAN ELEVATORS, ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΑ, ΟΙΝΟΨ, KEFALONIAN LINES, ΝΕΟΦΥΤΟΣ ELECTRONET, MOTO WORLD, ΣΟΥΛΑΤΣΟ, ΑΦΟΙ ΑΝΤΩΝΑΤΟΥ, ΞΥΛΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΑΠΑΝ/ΤΟΣ, DAYLIGHT, CAPTAINS, A MICRO ΔΕΛΛΑΛΗΣ, VODAFONE, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, TZANΝATOΣ, ΦΡΟΥΤΑ ΠΟΛΛΑΤΟΣ, PETERSONS GROUP, LIGHTHOUSE, GARBIS, ΑΦΟΙ ΛΟΥΡΑΝΤΟΥ, ΚΟΝΤΑΡΑΚΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ, ΠΑΝ ΝΙΚ, IL BAGNO, ΜΟΥΙΚΗΣ HOTEL, ΚΕΝΤΡΟ ΚΗΠΟΥ, ΠΟΔΑΡΑΣ, BASS, ΜΑΙΤΖΕΒΕΛΟ, MARINA STUDIOS, ΤΡΙΤΗ ΓΕΝΙΑ, LE SAPIN, COFFEE BREAK, GRAY GOOSE, 90 DEGREES, ΤΣΑΚΑΛΟΣ, CREPA LAND, O ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ, POLO CAFΕ, DK FOODS, ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ.

Ευχαριστούμε την ΚΕΔΗΚΕ για την αμέριστη βοήθεια καθώς και τους 29 συμμετέχοντες οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και τους φίλους του σπορ κι όσους βοήθησαν στο να καταστεί η Κεφαλονιά κέντρο ενδιαφέροντος για την διοργάνωσή μας.

Και φυσικά, αυτή ήταν απλά, η αρχή μιας τεράστιας προσπάθειάς μας. Έρχονται τα ακόμη καλύτερα.

(ΣMOKE)