Ήττα για τους Παίδες του ΑΣΚ στο Final 6 του Πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΗ

Στο 1ο παιχνίδι τους, για την τελική φάση (final 6) του Πρωταθλήματος Παίδων της ΕΣΚΑ-Η, της περιόδου 2017-18, οι Παίδες του ΑΣΚ δεν τα κατάφεραν και ηττήθηκαν από την αντίστοιχη της ΑΓΕ Ζακύνθου με 51-65.

Το ματς διεξήχθη στο κλειστό γήπεδο της Γαστούνης (μετά από συνεννόηση και κοινή αποδοχή κι από τις δύο ομάδες να διεξαχθούν τα μεταξύ τους παιχνίδια σε ουδέτερο γήπεδο προς διευκόλυνση αμφοτέρων, λόγω των δύσκολων μετακινήσεων τους).

Τυπικά γηπεδούχος στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν η ομάδα του Α.Σ.Κ. Έγινε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, όπου η ομάδα της Α.Γ.Ε.Ζ. κυριάρχησε από την αρχή, ξέφυγε στο σκορ ιδιαίτερα στην 3η περίοδο, η ομάδα του Α.Σ.Κ. αντεπιτέθηκε στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα, μπόρεσε να μειώσει, αλλά στο τέλος δεν κατάφερε τίποτα παραπάνω κι έτσι έχασε δίκαια από την ομάδα της Ζακύνθου που φάνηκε πιο έτοιμη στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Τα δεκάλεπτα: 11-23, 22-31, 31-54, 51-65

ΑΣΚ (ΜΑΤΙΑΤΟΣ Π.): Ρουχωτάς, Κουράκος 6 π, Λιναρδάτος 2π, Σταθάτος 3 π, Βουργίδης Β., Καββαδίας 14 π, Γκαβός 8π, Βαλλιανάτος 1π, Φραγκισκάτος 2 π, Μανίκας 8 π, Χριστοφοράτος 7 π.

Την ομάδα συνόδευσε ο έφορος Γιώργος Κουράκος

  •  Κόντρα στην Προοδευτική Πατρών το Εφηβικό

Εν τω μεταξύ, το Εφηβικό συνεχίζει την Τετάρτη 17/1 την πορεία του στην β’ φάση του Πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ-Η.

Η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει στις 3 μ.μ. στο Kλειστό της Αλεξιώτισσας, την Προοδευτική Πατρών.