Αδελφοποίηση Οδοντιατρικών Συλλόγων

Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα περίπου 12:00 μεσημβρινή, στο Ίδρυμα Ευγενίδου στο Παλαιό Φάληρο, σε εορταστική ημερίδα που διοργανώνει ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Πειραιώς, θα πραγματοποιηθεί αδελφοποίηση των Οδοντιατρικών Συλλόγων Κεφαλληνίας και Πειραιώς, με στόχο την περαιτέρω συνεργασία των δύο Συλλόγων σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος.

Στο πλαίσιο της εορταστικής εκδήλωσης για την αδελφοποίηση, ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Κεφαλληνίας θα τιμήσει τον καθηγητή της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών Μιχαήλ Γ. Τζάκη, Δρ Οδ, Ph D, ως μια κορυφαία προσωπικότητα που συνδέει την Κεφαλονιά με τον Πειραιά.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Οδοντιατρικού Συλλόγου Κεφαλληνίας σύσσωμο θα παραστεί στην εορταστική εκδήλωση για την αδελφοποίηση, μαζί με άλλα μέλη του Συλλόγου. Θα είναι παρούσα επίσης και θα συμμετάσχει με την Μαντολινάτα της η Αδελφότητα Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιώς.

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Κεφαλληνίας θα υποδεχθεί στην Κεφαλονιά αντιπροσωπεία του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιώς σε εκδήλωση που θα προγραμματισθεί προσεχώς.

Από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου