Αεροδρόμιο Κεφαλονιάς «Άννα Πολλάτου»: Σε λειτουργία ο χώρος στάθμευσης

Ανακοίνωση σχετικά με το χώρο στάθμευσης του αεροδρομίου της Κεφαλονιάς «Άννα Πολλάτου», εκδόθηκε χθες η οποία αναφέρει:

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από την Κυριακή 08.07.2018 έχει τεθεί σε λειτουργία ο χώρος στάθμευσης του αεροδρομίου της Κεφαλονιάς «Άννα Πολλάτου».

Από τις συνολικά 187 θέσεις για ΙΧ, οι 117 διατίθενται ελεύθερα στο κοινό ενώ οι υπόλοιπες 70, εξυπηρετούν τις εταιρείες ενοικίασης οχημάτων. Ο χώρος είναι φωτιζόμενος κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Τη μεταφορά του κοινού από το χώρο στάθμευσης προς τις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου εξυπηρετεί λεωφορείο 20 θέσεων, το οποίο λειτουργεί από τις 5 το πρωί ως τις 12 το βράδυ και εκτελεί δύο δρομολόγια ανά ώρα.

Η αφετηρία του δρομολογίου είναι η είσοδος του τερματικού σταθμού (terminal) και το τέρμα του η είσοδος του χώρου στάθμευσης, όπου υπάρχει υπόστεγο και καθίσματα για το κοινό που αναμένει την άφιξη του λεωφορείου.

Σημειώνεται ότι η απόσταση του χώρου στάθμευσης από τον τερματικό σταθμό είναι περίπου 3 χιλιόμετρα και η χρονική διάρκεια της μεταφοράς υπολογίζεται στα 10 λεπτά».

 Marianna Giatrakou

Account Executive

Asset Ogilvy Public Relations

10a Imathias str., Gerakas,

15344, Athens, Greece