Αθώος ο Β. Μαζαράκης για την κάρτα υγείας

Βαγγέλης Μαζαράκης

Αθώος κρίθηκε  από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων ο τ. πρόεδρος της ΕΠΣΚΙ και τ. αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Μαζαράκης, ενώ κρίθηκαν ένοχοι οι Βασίλης Γκαγκάτσης, Σοφοκλής Πιλάβιος και Γιώργος Γκιρτζίκης, καθώς και οι Γιώργος Σιντόρης και Γιάννης Οικονομίδης για την υπόθεση της κάρτας υγείας.

Η υπόθεση αφορά το πρόγραμμα ιατρικών εξετάσεων σε ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, το οποίο υπεγράφη το 2005 αλλά ποτέ δεν εφαρμόστηκε, με την ΕΠΟ όμως να συνεχίζει να πληρώνει για αυτό.

Οι Ευάγγελος Τοπολιάτης, Βασίλης Χατζηαποστόλου, Θόδωρου Καραμελίδη και Νίκου Προύντζου, για τους οποίους ο Εισαγγελέας έδρας είχε εισηγηθεί την ενοχή τους, κρίθηκαν αθώοι.

Αθώοι κρίθηκαν και οι: Γιώργος Σαρρής, Αριστείδης Σταθόπουλος, Νίκος Φύριος, Γιάννης Σιγάλας, Νίκος Ανασόπουλος, Θεόδωρος Φωτίου, Γιάννης Δεσύλας, Γιάννης Καλύβας, Ευάγγελος Μαζαράκης, Χρήστος Σάββας, Βασίλης Μάντζιος, Σπύρος Καλογιάννης, Σωκράτης Παπαδόπουλος, Παντελής Κύρκας, Κωνσταντίνος Θεοδοσίου, Ιωσήφ Αβραμίδης, Κωνσταντίνος Βουρδάκης. Ιωνας Χατζηιωνάς, Γιώργος Λυγεράκης, Αθανάσιος Ισμαήλος, Αριστείδης Σταυρόπουλος.