Ακολούθησε το σκοπό της ζωής σου

Γράφει ο ΠANAΓHΣ METAΞATOΣ
Πρόεδρος Eνωσης Aγροτουρισμού Iονίου, Aντιπρόεδρος ΣEAΓE, Mέλος Δ.Σ. ΣEEΔΔE, Kαθηγητής της Mεθόδου SILVA

Πιθανόν να μην το έχεις σκεφτεί έτσι. Αλλά θα ξεκαθάριζες πολλά πράγματα μέσα σου αν για λίγο αναρωτιόσουν, ότι δεν είσαι προιόν τύχης, αλλά αποτέλεσμα συνειδητής επιθυμίας σου, σαν πνευματικό ον που είσαι.

Είσαι λοιπόν εδώ για κάποιον σκοπό και αποστολή, που όταν την εντοπίσεις, είναι πολύ εύκολο να την εκτελέσεις και να δικαιώσεις την απόφαση σου, αλλά και το σχέδιο της συμπαντικής πηγής για την εξέλιξη.

Συγκέντρωσε λοιπόν στοιχεία , ώστε να αποφασίσεις, τι θέλεις. Όταν το ξεκαθαρίσεις και δεν διατηρείς καμιά αμφιβολία γι’ αυτό, τότε η διαδικασία για να το πετύχεις φαίνεται πολύ πιο εύκολη.

Το πρώτο που θα χρειαστεί να κάνεις είναι, να κλείσεις τα μάτια σου, να χαλαρώσεις πολύ και να σκεφτείς όσο πιο καθαρά μπορείς μια φανταστική σκηνή που να δείχνει τον εαυτό σου, να είναι αυτός που θέλεις να παίζει το ρόλο που έχεις επιλέξει.

Τότε θα γίνει ένα θαύμα. Η εσώτερη ύπαρξη σου θα ενεργοποιήσει το κέντρο παραγωγής συναισθημάτων που είναι η καρδιά σου.

Πολύ υψηλές δονήσεις θα παραχθούν και θα τραβήξεις προς το μέρος σου όλες τις δυνατές προυποθέσεις. Αυτό που φαντάζεσαι θα μετακινηθεί από το νοητικό επίπεδο στο φυσικό αντικειμενικό επίπεδο της πραγματικότητας σου 

Όταν κάνεις σκέψεις που παράγουν συναίσθημα, όπως αυτές που δείχνουν τον εαυτό σου να είναι ο ρόλος της ζωής σου, τότε να ξέρεις αποκτάς πρόσβαση στη Δύναμη του Σύμπαντος. Αυτό ξέρει. Το μόνο που εσύ θα κάνεις, είναι να το εμπιστευτείς.

Γνωρίζω όμως ότι μερικοί δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμη, τι θέλουν. Αυτό οφείλεται γιατί πολλοί βλέπετε τον εαυτό σας μέσα από τα μάτια των άλλων.

Πολλοί, ακόμη και οι δικοί σου άνθρωποι στο πρόσωπο σου και στα όνειρα σου, έβλεπαν δικές τους αδυναμίες και φόβους και τους εξέφρασαν με αποτέλεσμα να σε έχουν επηρρεάσει και να είσαι σε σύγχιση.

Λοιπόν άκουσε μια μεγάλη αλήθεια. Δεν θα είχε σχηματίσει την εικόνα στο μυαλό σου ο νους σου, αν δεν ήσουν ικανός, η να την πραγματοποιήσεις. Και κάτι ακόμη πιο σοβαρό.

Δεν θα παρήγαγε κανένα συναίσθημα η εσώτερη ύπαρξη σου, αν δεν ήταν συνδεδεμένη με τη Δύναμη του Σύμπαντος.

Έχουμε λοιπόν και λέμε.

• Ηρέμησε-Χαλάρωσε (Ενεργοποίησε τον συμπαντικό πομπό και δέκτη που είναι ο εγκέφαλος σου)

• Δημιούργησε μια ξεκάθαρη σκηνή της αποστολής σου (ρόλου): Τι θέλεις να είσαι, να γίνεις, να πετύχεις, να αποκτήσεις, να προσφέρεις .

• Κράτα αυτήν την σκηνή τόση ώρα, όση χρειάζεται η εσώτερη σου ύπαρξη για να παράγει έντονο συναίσθημα επιθυμίας και προσδοκίας και να το στείλει ο πομπός σου (εγκέφαλος) στο σύμπαν και να έλξεις το δημιούργημα σου.

• Το σύμπαν ανταποκρίνεται με μια σειρά από καταπληκτικές συμπτώσεις που θα συμβούν στη ζωή σου για να έρθει η αλλαγή .

• Σε κάθε ευκαιρία, επανέλαβε τη διαδικασία στη διάρκεια της ημέρας.

Μείνε ήρεμος, ή και θετικός, ή σε ότι συμβαίνει.

Όλα είναι για καλό σου. Να το θυμάσαι αυτό.

«Σύμπτωση είναι, η επιθυμία του Θεού, που απλά δεν βάζει την υπογραφή του».

Σου εύχομαι να δικαιωθείς γρήγορα .

• Το σύμπαν ανταποκρίνεται με μια καταπληκτική σειρά συμπτώσεων που θα συμβούν στη ζωή σου, για να έρθει η αλλαγή.

• Σε κάθε ευκαιρία που έχεις λίγο χρόνο στη διάρκεια της ημέρας, επανέλαβε τη διαδικασία.