ΑΚΡΩΣ ΠΑΡΗΓΟΡΑ τα τελευταία νέα μας! Επιτέλους!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

➔ΑΠΟΦΑΣΗ-ΥΜΝΟΣ πραγματικός και συγκινητικός, προς την Δημοκρατίαν μας και προς τους εκάστοτε, αξιότιμους και αξιόλογους, Πολιτικούς Διαχειριστάς της Τύχης μας:

➔ΜΕ ειδικό μηχάνημα, τελευταίας τεχνολογίας, θα είναι συνδεδεμένοι οι Πολιτικοί μας, καθ’ ον χρόνον θα απευθύνονται από τηλεόρασης στον «κυρίαρχον» λαόν τους!

➔ΝΟΜΟΣ του Κράτους πλέον, ομόφωνα και από ΟΛΑ τα Πολιτικά μας κόμματα, ψηφισθείς μετά από απολύτως ήρεμη και πολιτισμένη (όπως πάντοτε) έκτακτη συνεδρίαση, του Ευγενούς Κοινοβουλίου μας! Ημέρα και όχι νύκτα, όπως ΟΛΕΣ οι εξαιρετικής σπουδαιότητος αποφάσεις, εν Ελλάδι και προς τιμήν όλων των εκεί Εκπροσώπων μας, λαμβάνονται!

➔ΤΟ μηχάνημα αυτό θα μας ενημερώνει, ενώ οι αξιότιμοι Υποψήφιοι για Υψηλούς Πολιτικούς Θώκους θα ομιλούν, μέσω μίας ικανού μεγέθους έγχρωμης οθόνης, τοποθετημένης πάνω από τις υπερ-ευαίσθητες κεφαλές τους, υπεύθυνα και σχολαστικά, για τα πιο κάτω, μεταξύ άλλων :

➔1. Σε ποιόν βαθμό (σε σκάλα από 0-10) οι ομιλούντες πιστεύουν σε αυτά που λένε!

➔2. Πόσο λίγο ή περισσότερο, όντως, αναμένουν την εξέλιξη, για παράδειγμα, ως προς την περιβόητη οικονομικήν «ανάπτυξη», που τα τελευταία χίλια πεντακόσια χρόνια υπόσχονται.!

➔3. Πόσο λίγο ή πολύ είναι δυνατόν, υπό τις ευνοϊκότερες προϋποθέσεις, να υλοποιηθεί, έστω και κάποιο, έστω και ΕΝΑ, από τα πολλά υπ’ αυτών και μετά στόμφου, υποσχόμενα!

➔4. Αν και κατά πόσον, τα ίδια πράγματα, ο ίδιος ο υποψήφιος ή η ίδια η υποψηφία, στο παρελθόν και άνευ ουδεμίας, από μέρους του (της) «ακολουθίας», είχε υποσχεθεί!!!

➔ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ ΜΟΥ!!!