Ακόμα και ο ίδιος ο Μινέτος …χάθηκε μέσα στις μελέτες!

Απάντηση σε όσους ισχυρίζονται ότι το έργο της «έξυπνης στάθμευσης» στο Αργοστόλι έχει χαθεί για τον Δήμο Αργοστολίου, έδωσε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Διονύσης Μινέτος, μιλώντας, που αλλού; Σε σταθμό του Ολιγαρχικού συστήματος. “Πρόκειται για έργο 1,6 εκ. ευρώ που περιλαμβάνει 2.000 θέσεις στάθμευσης στο Αργοστόλι. Εγώ ο ίδιος έστειλα την μελέτη από τα τέλη του προηγούμενου Νοέμβρη, βρίσκεται στο γραφείο της περιφερειάρχη κ. Κράτσα και περιμένουμε την χρηματοδότηση».

Έτσι που το πάει ο πραγματικός «ανταυτού», οδεύει με τα χίλια για την γραφικότητα αναδεικνυόμενος στον αντιδήμαρχο …της αερολογίας!

Μας έχει ζαλίσει με τις μελέτες και κόντρα μελέτες, αλλά από έργα …ελαχιστότατα μέχρι τίποτα!

Ακόμα και ο ίδιος έχει χαθεί μέσα στις μελέτες! Απόδειξη ότι τη συγκεκριμένη μελέτη για το κυκλοφοριακό  δεν την έστειλε «τα τέλη του προηγούμενου Νοέμβρη» δηλαδή του 2020, αλλά του …προπροηγούμενου Νοέμβρη το 2019!

Και για να φρεσκάρουμε τη μνήμη του Μινέτου και κατ’ επέκταση του Θεόφιλου και όλου του Ολιγαρχικού συστήματος.:

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019 εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο με την 77/2019 απόφαση (ΑΔΑ: Ψ0ΔΔ46ΜΓΤΤ-ΔΝ0) η προγραμματική σύμβαση με το Λιμενικό Ταμείο για την υποβολή της πρότασης στο ΕΣΠΑ της Περιφέρειας: «Σύστημα αποσυμφόρησης κυκλοφοριακού φόρτου με έξυπνα και συνδυασμένα συστήματα διαχείρισης της κυκλοφορίας καθώς και διευκόλυνση της κινητικότητας των πεζών στην πόλη του Αργοστολίου».

Η πρόσκληση της Περιφέρειας όμως με κωδικό ΙΟΝ84, Α/Α ΟΠΣ ΕΣΠΑ: 3864 έληγε στις 18 Νοεμβρίου 2019 και ο Δήμος Αργοστολίου …δεν κατάφερε να υποβάλει εμπρόθεσμα Τεχνικό Δελτίο, αν και είχε εκδοθεί (η πρόσκληση) από τις …. 13/9/2019, οπότε και η πρόταση απορρίφθηκε!

Ο δήμαρχος μάλιστα τις επόμενες ημέρες ανέφερε πως έχει την διαβεβαίωση της περιφερειάρχη κυρία Κράτσα ότι τους επόμενους δύο μήνες θα ξαναγίνει πρόσκληση οπότε και θα υποβληθεί εκ νέου πρόταση! Η πρόσκληση ποτέ δεν έγινε και η πρόταση φυσικά ποτέ δεν υποβλήθηκε!

Συμπερασματικά: Κάποιος μας δουλεύει! Ή ο Μινέτος, ή ο Μιχαλάτος, ή η Κράτσα, ή όλοι μαζί;

Μάλλον και κατά τα φαινόμενα …όλοι μαζί!

ΚΟΣΜΟ-ΠΟΛΙΤΗΣ