Ακόμα και ο …διάβολος μας βαρέθηκε!!!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

ΕΙΝΑΙ για να …ξεριζώνει κάποιος, το …τριχωτόν της κεφαλής του, με τα όσα βλέπει, ακούει και διαβάζει! Με τα μυαλά μας! Με την Νοοτροπία μας ! Με τις …προτεραιότητές μας! Με το πως …αντιλαμβανόμαστε, αυτό που μας συμβαίνει!

ΕΝΩ κτυπιέται αλύπητα και εξουδετερώνεται μια για πάντα, ο μικρο-μεσαίος της επιχείρησης, της μόνης ελπίδος της Oικονομίας μας, ενώ μπαίνουν τα λουκέτα με τις χιλιάδες και κανένα, OΥΤΕ ΕΝΑ, δεν …σπάει για …άνοιγμα, ενώ γονατίζει το όλον του Χρηματο-οικονομικού μας ιστού, ενώ κατεβάζουν από το Λεωφορείο παιδάκια της τρίτης Δημοτικού, ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΠOΥ ΔΕΝ ΕΧOΥΝ, όταν και χιλιάδες άλλα, την ίδια στιγμή, σβήνουν από την πείνα, ενώ δεν φαίνεται πουθενά ούτε «φως», αλλά ούτε και …«τούνελ», λίγες εβδομάδες μετά τις εκλογές …«καίγεται» η Χώρα, ο τόπος πάλι, πάλι και πάλι, με …άλλες εκλογές! Τούτη την φορά …«εσωκομματικές»!

ME …«πισώπλατα μαχαιρώματα» και άλλες …αηδίες, ΑΠΑΣΧOΛOΥΣΕΣ―ουσία― το σύνολον του Κοινοβουλευτικού-Δημοσιογραφικού μας Δυναμικού!

ΠOΥ «καιρός» για κάτι …άλλο! ΠOΥ για …«μεταρρυθμίσεις» και …«προ-υποθέσεις επένδυσης»!! Εκτός της (επί …24ώρου βάσης!!!) επανάληψης και πάλι επανάληψης, μέχρι …σκασμού επανάληψης, των …φορολογικών μας, ΑΤΕΛΕΙΩΤΩΝ, πέραν κάθε φοροδοτικής μας ικανότητος, ΥΠOΧΡΕΩΣΕΩΝ!!

KAI ο …διάβολος ακόμα, μας βαρέθηκε! Όχι ο Θεός!!!