Ακόμα μια δυνατή εμφάνιση για την Άννα

Το Σαββατοκύριακο 23-24 Ιουνίου στο δημοτικό στάδιο Κατερίνης πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ18. Πρόκειται για το πρωτάθλημα με τη μεγαλύτερη συμμετοχή καθώς αγωνίστηκαν 629 αθλητές και 684 αθλήτριες από 185 σωματεία.

Στο άλμα σε ύψος η Αννα Κρούσσου της Γ.Ε Κεφαλληνίας αγωνίστηκε αρχικά το πρωί του Σαββάτου στον προκριματικό, ο οποίος λόγω μεγάλης συμμετοχής κράτησε σχεδόν 3 ώρες και κατάφερε να προκριθεί στον τελικό με 1.59.

Το απόγευμα στον τελικό κατάφερε να πάρει την 6η θέση περνώντας το 1.60 με τη δεύτερη προσπάθεια. Στο 1.65 που έκρινε την 3η θέση και έδινε και το εισιτήριο για συμμετοχή με την Εθνική ομάδα στη διεθνή συνάντηση Κ18 στην Κύπρο, η Άννα έκανε πολύ καλά αλλά άκυρα άλματα.

Της αξίζουν συγχαρητήρια γιατί πέρα από την καλή κατάταξη που πήρε σε ένα ακόμα πανελλήνιο πρωτάθλημα, είναι και σταθερή σε ψηλές επιδόσεις, παρά την κούραση από τα ταξίδια και τους συνεχόμενους αγώνες.

Το επόμενο Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιηθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 σε 2 ομίλους. Στον νότιο όμιλο στη Χαλκίδα η Γ.Ε Κεφαλληνίας θα συμμετέχει με 1 αθλητή και 3 αθλήτριες: Τον Πάνο Αλυσανδράτο στο άλμα σε ύψος και στα 150, την Αντριάνα Τάτα στα 80μ με εμπόδια, τη Νάντια Σταματελάτου στο ύψος και την Ιωάννα Σολιδάκη στα 80μ.