Αλέξανδρος Παρίσης, ο άνθρωπος του λαού!

Αλ. Παρίσης: «Ζεστός», ανθρώπινος, αφουγκράζεται τον παλμό της κοινωνίας, είναι ένας από εμάς. Είναι ο άνθρωπος του λαού! Είδατε τι είπε στη πρόσφατη ομιλίας του; «Θα είμαι πάντα δίπλα σας»!

Θεόφιλος: Ψυχρός, απρόσιτος, όλη μέρα μέσα στο γραφείο του. Τον έχει δει κανείς στην Αγορά; Τον έχει δει κανείς στη Πλατεία να πίνει καφέ; Τον έχει δει κανείς στις Λαϊκές Κατοικίες; Τον έχει δει κανείς στο Σουλάτσο; Τον έχει δει κανείς στη Λάσση; Στα Διλινάτα; Στη Θηνιά, στα Ομαλά; Στα Κουρουκλάτα ή Φάρσα; Στη Σκάλα ή τον Πορο; Δήμαρχος εξαφανιζόλ!

Μόνο τώρα που είναι προεκλογική περίοδος εμφανίζεται για να πάρει τις ψήφους!!!

Υ.Γ.: Στείλαμε στο Θεόφιλο μέντα από το κήπο μας στα Κουρουκλάτα!

Στείλαμε πρόσφατα στο αποχωρούντα δήμαρχο Αργοστολίου Θεόφιλο, στο γραφείο του στο Δημαρχείο, με Courier, ένα πακέτο -κατάλληλα συσκευασμένο- με μέντα από τον κήπο μας στα Κουρουκλάτα! Ωστε, το βράδυ των εκλογών, μετά τη επερχόμενη βαριά ήττα του, να πιεί – ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις!- το ποτό της ήττας, αλλά και της παρηγοριάς!

Με την ευκαιρία δε να υπενθυμίσουμε στον Θεοφιλο τούτο: «Εκείνος που ζαλίζεται όταν ψηλά ανεβαίνει, θα ήταν πιο καλύτερα στα χαμηλά να μένει»!