Αλεξάνδρα Μπαλού: «Οι λακκούβες της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ…»

Αλεξάνδρα Μπαλού

Με αφορμή το ατύχημα του αυτοκινήτου της υποψήφιας Περιφερειάρχη της ΝΔ κυρίας Ρόδης Κράτσα στο χωριό Αυλιώτες της Κέρκυρας και το Δελτίο Τύπου που αυτή εξέδωσε, από την Κεφαλονιά όπου περιοδεύει η υποψήφια Περιφερειάρχης με τον συνδυασμό της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Αλεξάνδρα Μπαλού ανέφερε τα ακόλουθα σε σχόλιό της για τη «μάχη της λακκούβας»:

«Οι λακκούβες της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ… »

Η «μάχη της λακκούβας» ή αλλιώς το κατεστραμμένο οδικό δίκτυο της Κέρκυρας αποδεικνύει, κατά τη γνώμη μας, πέντε πράγματα που αποκρύβουν όσοι ενέχονται σε αυτά:

  1. Πόσο πρόχειρα και λειψά είναι τα έργα που γίνονται κατά καιρούς με φλούδες ασφάλτου.
  2. Το πραγματικά μεγάλο φαγοπότι των μεγαλοεργολάβων, τους οποίους διατηρούν στο απυρόβλητο.
  3. Τις τεράστιες περικοπές σε έργα και υποδομές από τον κρατικό προϋπολογισμό.
  4. Τη συρρίκνωση των πόρων που διατίθενται στους Δήμους και στις Περιφέρειες.
  5. Ότι η διάθεση παχυλών πακέτων από την ΕΕ αφορά, τελικά, άλλους είδους επενδύσεις από αυτές που έχουν ανάγκη οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα.

Όλα αυτά ψηφίστηκαν και υλοποιήθηκαν, όπως όλοι γνωρίζουμε, από τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ και τον ΣΥΡΙΖΑ με τα μπλε, τα πράσινα και τα ροζ μνημόνια.

Στην ίδια ακριβώς κατεύθυνση κινήθηκαν και οι Περιφερειάρχες, ο πρώην της ΝΔ και ο νυν του ΣΥΡΙΖΑ.

Αν εσείς κυρία Κράτσα ανακαλύψατε τώρα τις συνθήκες που ο κερκυραϊκός λαός  αντιμετωπίζει για να πηγαίνει στο σπίτι του, στο χωράφι του και στο χωριό του και τσακώνεστε με τον κ Γαλιατσάτο ποιος θα κλείσει τις λακκούβες, σας ενημερώνουμε ότι όλα αυτά τα έχετε ψηφίσει στην Ευρωβουλή και αποτελούν πολιτική και επακόλουθα της πολιτικής του κόμματός σας, την οποία αντιγράφει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Καλούμε τον λαό των Ιονίων Νήσων να μην πέσει στις λακκούβες που στήνουν η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι λοιποί μνηστήρες της καρέκλας στην Περιφέρεια και στους Δήμους. Φτάνει πια η κοροϊδία! «Λαϊκή Συσπείρωση» δαγκωτό στις 26 του Μάη σ’ όλα τα νησιά μας!

13/03/2019