Αλησμόνητη Ευχή!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

➔ΟΝΤΩΣ, για μια ακόμα φορά καταδεικνύεται η αδυσώπητη πραγματικότητα, πίσω από τον λίαν ευκταίον συνδυασμόν, τον δυστυχώς απαραίτητον για την ανθρώπινη επιβίωση!

➔ΜΕ λίγα λόγια, «πίσω» από ό,τι συμπεριλαμβάνεται, στην κατά τα τελευταία εικοσιπέντε χρόνια μόνιμη ευχή μου: Υγεία και Χρήμα!

➔ΒΛΕΠΟΥΜΕ πως διακυβεύεται η ζωή η ίδια, η υγεία η ίδια, προκειμένου να αρχίσει η παραγωγή, το επιχειρείν, η συνάθροιση χρήματος, κατά το δυνατόν ενωρίτερα!

➔ΕΣΤΩ και εις βάρος της υγείας! Γιατί δυστυχώς, αν κάπως σύντομα έτσι δεν γίνει, όλη η υγεία η δικαίως ποθητή, και όπου γης, θα αρχίσει να φθείρεται, για χρηματο-οικονομικούς λόγους, και να εξαφανίζεται, με ρυθμούς …διασποράς Κορωνοϊού επί …χίλια τουλάχιστον! Ο ΑΤΥΧΕΣΤΑΤΟΣ ΡΕΑΛΙΣΜΟΣ!

➔ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, δεν υιοθετώ τέτοια, τόσον ευθέως, διακύβευση της υγείας, αφού νιώθω ότι επιβάλλεται να κάνουμε υπομονή, για κάποιον χρόνον ακόμα! Επιβάλλεται!

➔ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, πάλι, πάλι και πάλι, επιβεβαιώνεται, και μάλιστα με τον σαφέστερον τρόπον, η μεγάλη υποκρισία όλων εκείνων των Αρχόντων μας και όχι μόνον, οι οποίοι, «μια ζωή», ως λαϊκότατα αποδίδεται, αποφεύγουν να ευχηθούν, στους ουδέν έχοντες «Πληβείους» τους, και την ύπαρξη… ολίγων οβολών στις άδειες τσέπες τους, αλλά κατά κόρον τους… διαβεβαιώνουν, με τον …τρόπον τους, ότι η Υγεία… θα τους είναι αρκετή!

➔ΕΝΩ, για τους εαυτούς των εύχονται… κάπως, κάτι… πολύ πιο κοντά, σε ό,τι συμπεριλαμβάνεται στην ευχήν μου!

➔ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ λοιπόν, με υγεία πριν και πάνω απ’ όλα, αλλά και με τους απαραίτητους οβολούς, για να μπορέσουν να την διατηρήσουν!

➔ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ…