Αλλαγή φρουράς στην Κεφαλληνιακή Αδελφότητα Νέας Υόρκης

Από αριστερά διακρίνονται οι Ειρήνη Σταθάτου, Παναγής Γαλιατσάτος, Γεράσιμος Στεφανίτσης, Αγγελος Φουρνάτος, Χαράλαμπος Ποταμιανός (πρόεδρος), Πέτρος Σταθάτος, Λούη Πιεράτος, Ελένη Ποταμιανού, Μαρία Βαγγελάτου, Νταϊάν Πασχάλη και Εύη Φραγκισκάτου. Φωτογραφία: “Ε. Κ.” / Κώστας Μπέη. 

NEA ΥΟΡΚΗ. Το νεοεκλεγμένο Συμβούλιο της Κεφαλληνιακής Αδελφότητας Νέας Υόρκης την Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου, διοργάνωσε στην κοινοτική αίθουσα του Τιμίου Σταυρού Γουάιτστόουν την εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας.

Ο π.Γεράσιμος Μπάλλας ιερατικός προϊστάμενος της κοινότητας των Αγίων Αναργύρων, Ταξιάρχη και Γερασίμου στο Γκρίνπορτ για μια ακόμη φορά ανέπεμψη την προσευχή και ευλόγησε την βασιλόπιτα.

Παράλληλα συνεχάρη την απερχόμενη διοίκηση και τους πρώτην προέδρους για την αγάπη τους για την Αδελφότητα και την Κεφαλονιά και ευχήθηκε επιτυχίες στην νεοεκλεγμένη ηγεσία με επικεφαλής τον Χαράλαμπο Ποταμιανό.

Ο κ. Ποταμιανός ευχήθηκε χρόνια πολλά και εστίασε την προσοχή του στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων για το έτος 2017. Ειδική  μνεία έκανε και στις εκδηλώσεις για την 196η επέτειο της εθνικής παλιγεννεσίας και κάλεσε τους συνδετυμόνες να συμμετάσχουν στην μεγαλειώδη παρέλαση της 26ης Μαρτίου στην Πέμπτη Λεωφόρο στο Μανχάταν.

Το διοικητικό συμβούλιο σε μια αναμνηστική φωτογραφία με τα μέλη.