Αλλα δύο χρόνια στον ΣΚΑΪ

Στην ανανέωση της συνεργασίας τους για δύο χρόνια προχώρησαν ο Γιώργος Αυτιάς και ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ δίνοντας τέλος στα εκλογικά σενάρια που τον ήθελαν να κατεβαίνει υποψήφιος.

Ο δημοσιογράφος, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΚΑΪ θα συνεχίσει να παρουσιάζει την εκπομπή του στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του Σαββατοκύριακου.

«Ο επιτυχημένος δημοσιογράφος ανανέωσε το συμβόλαιο συνεργασίας του με τον ΣΚΑΪ και συνεχίζει με στόχο την προβολή των θεμάτων που τον καθιέρωσαν στην πρώτη θέση της προτίμησης του κοινού. Κοινωνία, οικονομία, πολιτική, όλα όσα ενδιαφέρουν όλους μας και επηρεάζουν τη ζωή μας. Μετρώντας ήδη οκτώ επιτυχημένα χρόνια στον ΣΚΑΪ ο Γιώργος Αυτιάς θα συνεχίσει με τον ίδιο παλμό και δυναμική στην ενημερωτική ζώνη του Σαββατοκύριακου», αναφέρει ο ΣΚΑΪ.

«Για δύο ακόμη χρόνια στον ΣΚΑΪ! Δίπλα στην κοινωνία, με τα θέματά της και τις αγωνίες της. Η κοινωνία μας κρατάει στην κορυφή, γιατί ο ΣΚΑΪ μας δίνει την καταπληκτική δυνατότητα να επικοινωνούμε με τους ανθρώπους της διπλανής πόρτας. Να αφουγκραζόμαστε τα προβλήματα και να πιέζουμε την εξουσία να δίνει λύσεις. Ευχαριστώ τη διοίκηση για την τιμή να μου ανανεώσει τη σύμβαση για 2 ακόμη χρόνια», δήλωσε από την πλευρά του ο Γιώργος Αυτιάς.