Αλλη μία ΧΡΥΣΗ διάκριση κέρδισε ο Ομιλος IDEALES που ίδρυσε ο αείμνηστος Στέλιος Σταυρίδης!

Ο Δ/νων Σύμβουλος της Ideales Κωνσταντίνος Σταύριδης

Την περασμένη Τρίτη (20/3) η IDEALES RESORT στα Λουρδάτα βραβεύτηκε με το GOLD βραβείο στην κατηγορία “Hotels & Resorts Eco-friendly resort”, από τα φετινά Tourism Awards, ως το μεγαλύτερο συγκρότημα πολυτελών ανεξάρτητων βιλών, που από την ίδρυση του το 2005έχει υιοθετήσει και ακολουθεί πιστά πράσινες πολιτικές και παίρνει χρυσή πιστοποίηση Travelife.

Το βραβείο παρέλαβε ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Κωνσταντίνος Σταυρίδης (γιός του Στέλιου), ο οποίος φανερά συγκινημένος ευχαρίστησε την διοργάνωση για τη βράβευση, λέγοντας  μεταξύ άλλων: “Για να γιορτάσουμε αυτή τη Χρυσή Διάκριση, είναι το 5ο Βραβείο της χρονιάς του Ομίλου και να βοηθήσουμε τη Χώρα να αναβαθμίσει το τουριστικό προϊόν που είναι η κινητήριος δύναμη, μετά τη Ναυτιλία,  θα ήθελα να προσφέρω σε όλους εσάς έκπτωση για 10 μέρες  από τηPISCINES IDEALS”.

Η τελετή απονομής των Tourism Awards οποία πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος. Την τελετή χαιρέτισαν ο Χαράλαμπος Καρίμαλης, Πρόεδρος του ΕΟΤ, η Ευρυδίκη Κουρνέτα, Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού και ο Κώστας Αγοραστός, Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, παρουσία πείπου 700 στελέχών και προσωπικοτήτων του κλάδου του Τουρισμού, που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Οι εταιρείες που βραβεύτηκαν στα φετινά Tourism Awards λειτουργούν ως πολύτιμα παραδείγματα καινοτόμων υπηρεσιών, εμπλουτισμού του τουριστικού προϊόντος και επιμήκυνσης της τουριστικής σεζόν, σε μια εποχή που η ποιοτική ανάπτυξη του τουρισμού αποτελεί εθνικό στόχο της Ελλάδας.

Στο διαγωνιστικό μέρος, όλες οι υποψηφιότητες αξιολογήθηκαν από 30μελή ανεξάρτητη κριτική επιτροπή με πρόεδρο τη Μάγια Τσόκλη. Ανάμεσά τους, πανεπιστημιακοί, subject-matter experts και επιφανείς προσωπικότητες με άποψη και εμπειρία στον τομέα της φιλοξενίας όπως οι: Γιάννης Μπουτάρης, Dr. Dimitrios Diamantis, Μαρία Μάρακα, Διονύσης Σοτοβίκης, Λευτέρης Λαζάρου, Δρ. Μαριάννα Σιγάλα και Κωνσταντίνος Λαζαράκης.

Η τελετή των Tourism Awards ξεκίνησε με ένα φαντασμαγορικό θέαμα μουσικής και aerial dancing από την ομάδα της Artventure Productions, υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του Πέτρου Κούρτη, γνωστού σε όλους από τη συμμετοχή του στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας 2004, και της aerial dance performer, χορογράφου και αθλήτριας Κατερίνας Σολδάτου. Παρουσιαστές της τελετής απονομής ήταν η Βαλέρια Κουρούπη και ο Μάριος Αθανασίου.

Τιμητικά βραβεία απονεμήθηκαν στον Κωνσταντίνο Ανδριανόπουλο και τον Ανδρέα Ζαγάκο, συνιδρυτές του Σχολείου Τουρισμού Καλαμάτας, στην Δήμητρα Κοκκέβη – Φωτίου, τη μοναδική παγκοσμίως κωφή αρχαιολόγο που ξεναγεί στην ελληνική, διεθνή και αμερικανική νοηματική γλώσσα, στον καπετάνιο Γιάννη Σκοπελίτη για την προσφορά του Express Scopelitis στις Μικρές Κυκλάδες και στον Θουκυδίδη Παπαγεωργίου, ιδιοκτήτη του ομώνυμου ξενώνα στο Καπέσοβο Ζαγορίου, για την προσφορά του στον αγροτουρισμό.

Η βραδιά συνεχίστηκε με ελληνικές γεύσεις, cocktails στο μπαρ της Diageo και πολύ κέφι, ενώ οι παρευρισκόμενοι είχαν επίσης την ευκαιρία να δουν από κοντά και να θέσουν σε λειτουργία ένα πιστό αντίγραφο του Μηχανισμού των Αντικυθήρων του Μουσείου Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας Κώστας Κοτσανάς.

Τα βραβεία διοργανώνει το Hotel & Restaurant της Boussias Communications, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ