Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε απόψε τη νύχτα (γύρω στις 10.30 μ.μ.) στην Σιτεμπόρων στο Αργοστόλι (Πλατεία Ρωμανού-Τράπεζα Πειραιώς), όταν άρπαξε φωτιά -για άγνωστους μέχρις στιγμής λόγους- το αυτοκίνητο ενός συμπολίτη μας, κάτοικος της περιοχής, αλβανική καταγωγής.

Το αυτοκίνητο βρισκόταν παρκαρισμένο στο σημείο και επί τόπου κατέφθασαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με οκτώ άνδρες που επιχείρησαν την κατάσβεση της φωτιάς.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά εκδηλώθηκε εντελώς ξαφνικά στη μηχανή του οχήματος, ενώ ο ιδιοκτήτης και η οικογένειά του είδαν το αυτοκίνητό τους να καίγεται, ενώ βρίσκονταν στην οικία τους, ακριβώς απέναντι από το χώρο που ήταν σταθμευμένο, τουλάχιστον δύο με τρεις ώρες, πριν εκδηλωθεί η φωτιά.

Λόγω του ότι η φωτιά ξεκίνησε από τη μηχανή του οχήματος, η Πυροσβεστική χρησιμοποίησε λοστούς και κοπτικά μηχανήματα, προκειμένου να ανοίξουν το καπό για να ολοκληρωθεί η κατάσβεση και να πάρουν τις πρώτες εικόνες από το σημείο εκδήλωσης της φωτιάς.

Στο σημείο κατέφθασε πολύς κόσμος από την γύρω περιοχή, αφού το περιστατικό αναστάτωσε το Αργοστόλι.

Τα αίτια και τις συνθήκες του συμβάντος, καθώς ανέλαβε το ανακριτικό Τμήμα της πυροσβεστικής, ενώ στη σημείο κατέφθασε και η Αστυνομία.

Δ.Δ.-

Δείτε φωτό από το συμβάν: