Ανάρτηση του Ακη Τσελέντη για τους πλειστηριασμούς

ΚΑΛΗMΕΡΑ ΣΑΣ. «Γιατί δεν λέμε τα ονόματα τους; Κάτω από το τραπέζι εν κρυπτώ υπεγράφη η κατάπτυστη αυτή γνωμοδότηση;»

Οι (9) ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΕΣ που τίμησαν τ’όνομα τους, το αξίωμα τους, κάνουν περήφανη την οικογένεια τους και τα παιδιά τους: Βενιζελέας, Πλατιά, Νάκου, Τζούμαρη, Πρίγκουρη, Μπερτσιά, Πάπαρη, Νικόπουλος, Χασιρτζόγλου!!!

Ναι, τώρα επιβράβευσαν τους Πάτσηδες! Αυτοί βλέπεις δεν είναι κακοπληρωτές! Γιατί δεν υποχρέωσαν τις τράπεζες να πουλήσουν τα δάνεια στους «κακοπληρωτές» δανειολήπτες κι όχι στους Πάτσηδες;

Οι εννέα δικαστές που διαφώνησαν με το πράσινο φώς για τους πλειστηριασμούς λέγεται ότι δέχθηκαν λεκτικούς ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΟΥΣ απ τους αλλους 56 και μάλιστα μέχρι τέλους προκειμένου να καμφθούν και να υπαναχωρήσουν από τις απόψεις τους.

Εγω ξέρω οτι αποστολή των Αρεοπαγιτών είναι να ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ τον ΝΟΜΟ και αν υπάρχουν κενά να τον ερμηνεύουν…

ΔΕΝ νομοθετούν οι δικαστές… ΟΥΤΕ ασκούν ΠΟΛΙΤΙΚΗ εξουσία…

ΔΕΝ είναι οικονομολόγοι και υπεύθυνοι για τα οικονομικά της χώρας. Αυτά είναι δουλειά της Βουλής…

Οι ανώτατοι δικαστές μας, ΔΕΝ έδωσαν ΟΡΚΟ στα funds, στους servicers ή στους οίκους αξιολόγησης αλλά ο όρκος τους ήταν στο ΟΝΟΜΑ του ελληνικού ΛΑΟΥ, αυτό ας μην το ξεχνούν ποτέ!

ΟΛΕΣ οι δικαστικές αποφάσεις εκδίδονται στο ΟΝΟΜΑ του Ελληνικού ΛΑΟΥ και όχι στο όνομα των Funds.

Οι τράπεζες έχουν υπερβολικά κέρδη τα τελευταία χρόνια, γιατί οι αγαπητοί μου αρεοπαγίτες δεν βγάλατε απόφαση τα 44 δις που πήραν από τους φορολογούμενους για την κεφαλαιοποίηση τους να τα επιστρέψουν; Μα ποιον κοροϊδεύετε;

Έχουν βέβαια τους παχυλούς μισθούς τους και όχι τους δικαστικούς επιμελητές να τους χτυπούν την πόρτα για να αρπάξουν από το υστέρημα τους όπως οι αναξιοπαθούντες Συμπολίτες μας.

Αιδώς Αργείοι.

(Akis Tselentis FB)