Ανάστατοι οι Καμιναράδες με το ΚΤΕΛ

Πολύ μεγάλο πρόβλημα έχει δημιουργηθεί μετά την απαράδεκτη και αψυχολόγητη απόφαση του ΚΤΕΛ Κεφαλονιάς να διακόψει τα δρομολόγια του λεωφορείου προς τα Καμιναράτα, με αποτέλεσμα την μεγάλη ταλαιπωρία τόσο των μαθητών όσο και των κατοίκων, αναφέρει ο Σύλλογος Απανταχού Καμιναράδων «Ο Προφήτης Ηλίας».

Όπως ήταν φυσικό η απόφαση αυτή ξεσήκωσε τους κατοίκους, οι οποίοι ζητούν άμεσα την ανάκληση της.

Ο Πρόεδρος του χωριού Μπάμπης Ρηγάτος κάλεσε τους προέδρους των χωριών και όλοι μαζί έβγαλαν ανακοίνωση με την οποία ζητούν τόσο την ανάκληση της απόφασης του ΚΤΕΛ όσο και την εύρεση μόνιμης λύσης με την δρομολόγηση μικρού Λεωφορείου από το ΚΤΕΛ ή ακόμα και από το δήμο μας με δημοτική συγκοινωνία που θα κάνει, ώστε επιτέλους να σταματήσει η ταλαιπωρία.

Χθες βράδι επρόκειτο να έρθει στο Μουσείο Καμιναράτων ο δήμαρχος κ. Γιώργος Κατσιβέλης να συναντηθεί με τους χωριανούς για να βρεθεί μία λύση.

Ο σύλλογός μας συμπαρίσταται στον αγώνα του προέδρου και των κατοίκων και πιστεύουμε ότι η μόνιμη και σίγουρη λύση θα έρθει μόνο με δημοτική συγκοινωνία όπως γίνεται στους περισσότερους δήμους της Ελλάδος.