Ανέλαβε ο νέος Λιμενάρχης Αθανάσιος Σιούτης

Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος λιμενάρχης Κεφαλονιάς Αθανάσιος Σιούτης και ο δήμαρχος Αργοστολίου ΘεόφιλοςΜιχαλάτος του έστειλε την ακόλουθη ευχητήρια επιστολή:

Αξιότιμε κ. Λιμενάρχη,

Με την ευκαιρία της ανάληψης των νέων σας καθηκόντων ως Λιμενάρχης Κεφαλονιάς θα ήθελα να σας εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια και να σας ευχηθώ καλή δύναμη και υγεία ώστε να φέρετε εις πέρας το έργο σας.

Εμείς από τη πλευρά μας, τόσο εγώ προσωπικά, όσο και οι υπηρεσίες του Δήμου, θα σταθούμε αρωγοί και συμπαραστάτες στις προσπάθειές σας με σκοπό την ευημερία του τόπου μας.

Με εκτίμηση,
Ο Δήμαρχος Αργοστολίου
Θεόφιλος Μιχαλάτος

  • Εξ’άλλου, η Ενωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεφαλονιάς και Ιθάκης, ενόψη της ανάληψης των καθηκόντων του κ. Σιούτη, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Καθήκοντα Λιμενάρχη Κεφαλονιάς παρέλαβε ο Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. Σιούτης Αθανάσιος από την Πλωτάρχη Λ.Σ. Κολοβού Παναγιώτα που μετατέθηκε στην Πάτρα.

Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεφαλονιάς και Ιθάκης εύχεται στον νέο Λιμενάρχη να συνεχίσει και στην Κεφαλονιά την επιτυχημένη του πορεία ως Αξιωματικός και να συμβάλει στην επίλυση των προβλημάτων της περιοχής μας, προς όφελος των συναδέλφων μας και της τοπικής κοινωνίας.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος ΣΤΑΜΑΤΕΛΑΤΟΣ ΣΠ.
Ο Γραμματέας ΑΓΓΟΥΡΙΑΣ ΓΕΡ.

Ο νέος Λιμενάρχης Κεφαλονιάς Αθανάσιος Σιούτης και η απερχόμενη Λιμενάρχης Παναγιώτα Κολοβού, η οποία μετατίθεται στο Λιμεναρχείο Πατρών