Ανακοίνωση της Ευαγγελίας Παρίση

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι,

Με αίσθημα ευθύνης και έντονη πρόθεση προσφοράς στο νησί μας, δηλώνω την υποψηφιότητά μου ως δημοτική σύμβουλος για τον Δήμο Αργοστολίου. Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή μου να αποτελώ μέρος του ψηφοδελτίου του Συνδυασμού «ΙΣΧΥΡΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ» με επικεφαλής τον Αλέξανδρο Παρίση.

Ζω και δραστηριοποιούμαι ενεργά στο νησί μας ως μητέρα τεσσάρων παιδιών και σύζυγος του Δημητρίου Καλαφάτη (Κούτουπα). Παράλληλα, είμαι διδάσκουσα στο τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Τα ερευνητικά μου ενδιαφέροντα εστιάζουν στην διαχείριση του τουριστικού προορισμού με έμφαση την βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη. Η ερευνητική και συγγραφική μου εμπειρία στην επιστήμη του τουρισμού, καθώς και η μελέτη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του νησιού μας ως τουριστικού προϊόντος, έχει αναδείξει την Κεφαλονιά μας ως έναν τόπο με σημαντικές δυνατότητες αναφορικά με την πρακτική εφαρμογή του μοντέλου βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης.

Θα ήταν χαρά μου να συμβάλλω προς αυτήν την κατεύθυνση με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη και ανάδειξη του νησιού μας σε κορυφαίο τουριστικό προορισμό.

Σας προσκαλώ να γίνουμε συνοδοιπόροι με κοινή στόχευση την πρόοδο της Κεφαλονιάς μας. Σας ευχαριστώ.

Με εκτίμηση,

Ευαγγελία Παρίση-Καλαφάτη